Koupě Vozidla Opel Astra Combi, spěchá...!!!

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jkl

Koupě Vozidla Opel Astra Combi, spěchá...!!!

Příspěvek od jkl »

Zdravím všechny. potřebuji do práce nějaké vozidlo v kombíku, rozhodl jsem se pro astru, protože jich je v nabídce spousta. Chtěl bych vyzvědět, na co si dát pozor při koupi, jakou by jste doporučili motorizaci a tak...
Našel jsem kupu vozidel v cenové relaci 10 -15(18max.) tisíc, víc bych do toho dávat nechtěl a ani nebudu. potřebuj, aby mi tak dva roky jezdila...V 17TD se mi ozvali zatím dva prodejci, jedna astra byla lehce bouraná na předek, vše je spraveno. z fotek jen nějaká plechařina a za studena špatně startuje. Nechal by mi ji za 12000kč, druhá astra v této motorizaci je po rozvodech a výměně náplní, ta by byla za 15000kč. Obě jsou rok výroby 96.
No a potom hodně benzínů...

Takže co by jste mi doporučili za motor? má cenu brát naftu a nebo benzín? mě je mi to celkem i jedno, hlavně aby to chvilku vydrželo jezdit...A nevíte náhodou o nějaké levné, popřípadě nějaké doporučení na konkrétní vozidlo z třeba sbazar.cz, yauto.cz, autobazar.cz....

Děkuji všem za rady... :idea: ;)
Reklama

adam09
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě Vozidla Opel Astra Combi, spěchá...!!!

Příspěvek od adam09 »

Já kdybych si měl vybírat takhle starý auto tak bych nešel do dieslu, koukat se na sbazar sauto tipcars můžeš taky :)
odkaď jsi ? a kam až daleko si ochoten si pro to jet ?
kouknu se po něčem

edit: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... ra/7320026
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
jkl

Příspěvek od jkl »

Vysočina... ;)

Na to auto jsem psal již e-mail, řekli mi, že na něm je několik nutných oprav. Jinak zvenku vypadá celkem ok, tak čekám, na jejich vyjádření, co to jsou nutné opravy... ;)

Zajet si pro vozidlo mohu prakticky kamkoliv, ale nerad bych s ním cestou domů zůstal na půl cesty k domovu... :D

No ještě by byla možnost si půjčit od kamaráda Patrola s podvalem...ale raději, kdyby auto odjelo po svých... ;)
mexxo

Příspěvek od mexxo »

U Fka by som asi volil 1,6 8v. To je nesmrtelný motor. Keď som ho kúpil, vymenil som rozvody a termostat (je za rozvodmi) a potom už som sa len vozil. ;) Menil som len filtre a náplne. Mimo výmeny nezožral ani deci oleja.
zdichy

Příspěvek od zdichy »

Ahoj , jestli můžu doporučit , tak 1.6 jen 16 V nebo vyšší obsah . Mám 1.6 55kw a je to slabý , pokud je tam klima je to potom jak s naloženou károu :) . Jinak super kufr ......
Odpovědět

Zpět na „Astra F“