Opel Vectra C vs Opel Astra H (Diesel)

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi nového či ojetého vozu této značky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Tealer

Opel Vectra C vs Opel Astra H (Diesel)

Příspěvek od Tealer »

Zdravim lidi potřeboval bych poradit, které z těchto dvou aut si mám pořídit. Neboli mi napiště výhody a nevýhody v porovnání těchto aut. Bude to určitě diesel. Je to pro mě veliké dilema jak po vzhledové tak i technické stránce a cenová stránka je skoro stejná. Mě nyní hlavne jde o technickou stránkou jak jsem již psal ohledně výhodách a nevýhodách. Děkuji mockrát čím podrobnější tím lepší
Reklama

adam09
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel Vectra C vs Opel Astra H (Diesel)

Příspěvek od adam09 »

vectra je jasně větší, motory jsou víceméně stejné (1,9cdti ) 88kW je 8V a 110kW je 16V

jinak si myslim že ceny dílů budou stejné a i některé díly budou určitě stejné,takže bych mezi těmito auty vybíral to které se mi líbí víc, nebo které dřív přijde hezčí lepší
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Tealer

Příspěvek od Tealer »

Dobře mockrát vám děkuji nicméně další odepisujte taktéž nebo klidně to můžete rozvětvit budu jedině rád.

Ale chtěl jsem se ještě zeptat jak je v obou autech palubni pocitac také to oranzové že Astra a Vectra mají uplně jiný model mi přijde.
peter.eu

Příspěvek od peter.eu »

Vectra C po faceliftu (2005) ma uz stejny stejny radio a cely system jako Astra H
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Nepředpokládám, Tealere, že se ti tady na fóru bude někdo sáhodlouze rozepisovat a rozvětvovat, to je tak spíš na osobní pokec někde u kafe, nicméně na netu jistě najdeš spoustu recenzí a informací, které ti pomůžou. A za mě zcela jistě Vectru, je větší.
W124 E320 R6 Coupé 1994
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Oplíka“