aut klima

Moderátor: Moderátoři

sedrick

aut klima

Příspěvek od sedrick »

ahoj všem potřeboval bych poradit mam problem z klimou byl jsem ji doplnit vše v poho pry žadny unik ale klima nejede ona teda jde ale nechladi spojka na kompesoru zapina tak bych potřeboval radu čim to muže byt.
Reklama

Hellborn
Kontaktovat uživatele:

Re: aut klima

Příspěvek od Hellborn »

Může být špatný samotný kompresor klimy. Ale to si myslím, že by měli diagnostikovat tam, kde tu klimu plnili.
1) Frontera 2,2 DTL
sedrick

Příspěvek od sedrick »

nic my k tomu neřekli pry klimu naplnily a že pry zapne a hned vypne.
pitrs130

Příspěvek od pitrs130 »

ahoj, jak dlouho ti klima neběžela, dělaly ti to automatikou nebo ručně, měřil ti pak teplotu vzduchu z ventilátoru? jaký máš auto?
VB 1.6 16v 1998 74kW X16XEL
sedrick

Příspěvek od sedrick »

fungovalo to bez problemu ale minuly tyden jsem ji zapl a nic šlo jenom teplo tak jsem jel hned do servisu tam mi udělali tes plus naplněni dělali to na stroji po 50 min mi řekli že vše drži jako myslim těsnost ale že nechladi pry zapne a hned vypne jak jim to ukazal ten přistroj jo a mam vectru b kombi 1.6 16v 98
pitrs130

Příspěvek od pitrs130 »

teď jde taky o to jestli máš manuál nebo automatiku, u manuálu to můžou bejt policajti (čidla tlaku za vnitřnim větrákem) jsou tam 2 , mě taky dělaly vakutest a bylo to v poho a po 4 hodinách to uteklo, těsnilo to jen na oxidaci trubek, ale jestli to naplnili a nic si tam neměl tak máš někde únik.
sedrick

Příspěvek od sedrick »

mam automatiku takže asi zajit někde na uv lampu co?
pitrs130

Příspěvek od pitrs130 »

no nejdřív bych zjistil jestli ti to uteklo, potom kdyby si tam nic neměl tak potom bych jel na test ale můžeš si to jednoduše zjistit sám, natlakuješ potrubí přes plnící ventilek tak na 10 atm a polejvej hadice, chladič a trubky s kompresorem jarovou vodou.

Ale jak si řikal že to jen zapne a vypne tak to bych viděl na elektrickej problém
sedrick

Příspěvek od sedrick »

dik za rady vypada to že to budu muset dat někde do servisu protože ja tomu prd rozumim.
Johhny5

Příspěvek od Johhny5 »

Zdravím, koukám že se tu řeší i pro mě aktuální téma, mám doma Astru G s manuální klimatizací a mám ten samý problém.. Jen když ji zapnu, tak kompresor jde stále, nevypné... ale prostě nechladí :cry: Dnes jsem byl v servise, kde mně to před měsícem plnili, tak to napíchli a že se mně ztratilo asi 500g toho média z 700g !! Takže asi netěsnost... Myslíte, že se to dá v domácích podmínkách zjistit, kde by to mohlo unikat ? Nebo mě taky napadlo ty ventilky, jestli nejsou špatné, ale když jsem je naslinil, tak žádné bublinky neutíkaly.. Díky..
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“