Zdravíčko.
Potřeboval bych koupit Snímač venkovní teploty, ten co je v nárazníku(aspoń si myslím že to je on). ten co ukazuje teplotu na display. jelikož mi to momentálně ukazuje jen čárky, řekl bych že bude vadný, napřed mi to třeba v +30 ukazovalo -17 pak v -5, +68 atd... myslím že mi to bude stačit i bez těch kabelů, ty by měli být dobrý. No a pak bych potřeboval ty úchyty ná zástěry proti slunci u čelního skla jak jsou z každý strany u zpětného zrcátka, bo je mám ulomený. A poslední věc je zadní stěrač, pokudmožno nepoškozený, ale jen pokud to bude s ostatníma dílama jinak se to nevyplatí. Cena, domluvíme se a dodání asi poštou. Díky
Je to auto Opel Corsa Swing RV: 93
K:Snímač venkovní teploty + uchyty na clony +zadní stěrač
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
- Reklama
Re: K:Snímač venkovní teploty + uchyty na clony +zadní stěra
Zdravím vše je k dostání na dílně máme rozdělanou celou astru G na náhradní díly v případě zájmu tel 732279322
Icq 384443819
Icq 384443819
Re: K:Snímač venkovní teploty + uchyty na clony +zadní stěra
řekl bych, že Corsa B a Astra G jsou rozdílná auta a to i v náhradních dílechcarload píše:Zdravím vše je k dostání na dílně máme rozdělanou celou astru G na náhradní díly v případě zájmu tel 732279322
Icq 384443819
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...