Vhodné světlomety na Omu B
Moderátor: Moderátoři
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Vhodné světlomety na Omu B
prosím o fotky a zkušenosti se světli DEPO, Chrom a Black, nebo jiné značky, jak to svítí a podobně...a fotky jak vypadají ty black mat na autě... díky.
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vhodné světlomety na Omu B
takhle nějak vypadaj na světlým autě jinak ja měl AE od Sonaru a nemohl jsem si stěžovat na svítivost je to prostě nový světlo a to se nedá srovnat se starým co je na autě
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Sám se světly DEPO zkušenost nemám, ale už jsem dostkrát na různých místech četl, že nejsou žádnej zázrak... A obzvlášť všelijaký kreace, který popisuješ - na autě to možná vypadá zajímavě, ale u světel je outlook přece až na místě druhém... A na béčkovou Omegu je světel na výběr hafo, zato na facelift je to mnohem horší...
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
Tak o tom zadna, ale ma nekdo zkusenost jesti se daji prekopat na original xenony, prehodit z puvodniho ovladani....Miro píše:
takhle nějak vypadaj na světlým autě jinak ja měl AE od Sonaru a nemohl jsem si stěžovat na svítivost je to prostě nový světlo a to se nedá srovnat se starým co je na autě
Nemam to auto dlouho a tak o tom zatim moc nevim, zkusenost druheho mi usetri spoustu laborovani
ty sonary jsem měl také a docela dobrý
Jinak mám za to, že někdo tady na fóru předělával ty světla z Omegy, origo xenony a parabola v černé mat.
Myslím, že to byl človíček co dělá opravu těch světel (broušení tmavého či zažloutlého krytu) a kontakt mi dával M.artty
Jinak mám za to, že někdo tady na fóru předělával ty světla z Omegy, origo xenony a parabola v černé mat.
Myslím, že to byl človíček co dělá opravu těch světel (broušení tmavého či zažloutlého krytu) a kontakt mi dával M.artty
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem měl možnost koupit za 1200kč obe dvě Depo světla, vypadaj jak nové a svítí tak nějak, že člověk vidí ale jako mi svítí druhá černá oma to neni...a to má original parabolový trochu zežloutlý..Depo jedině zadarmo Vypadá to celkem dobře...
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km