Ahoj,
mate nekdo zkusenosti s opravou vrzani plastu interieru? Predevsim me vrze stredovy panel na strane ridice. Auto ma cca 76t km a pocitam ze ze uz to dlouho nevydrzim poslouchat . Nejakej tip na servis v Praze?
Diky
Ludek
Insignia - Vrzani plastu
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Insignia - Vrzani plastu
1/ myslím, že tam nič opraviť nejde. Proste plasty sa pohybujú proti sebe a vydavajú pukavý/vrzavý zvuk. Neverím že sa s tým dá niečo urobiť.
2/ snáď akýkoľvek okrem Autosteigra. Ten je kompletne na odstrel, majiteľa ople a zrejme aj opravy áut prestali zaujímať. Z bývalej špičkovej firmy so znalými ľuďmi sa stala garáž.
2/ snáď akýkoľvek okrem Autosteigra. Ten je kompletne na odstrel, majiteľa ople a zrejme aj opravy áut prestali zaujímať. Z bývalej špičkovej firmy so znalými ľuďmi sa stala garáž.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Netuším jak ten středovej panel v Insignii vypadá, ale napadá mě jedna "bastlířská" věc co by tomu možná mohla pomoci. První řadě by chtělo zjistit, které části vržou. Poté bych to rozeral a ony vrzavé části zkusil podlepit pěnovou izolepou (ta co se používá i jako těsnění). Tím by si to mohlo na sebe lépe sednout a nemuselo to vrzat.
Nevím jestli rada, jen nápad
Nevím jestli rada, jen nápad
martty, díky za nápad. To by si musel vidieť. stredný panel insignie je od opierky až nahor k displeju poskladaný približne z 30 dielcov. Takže ak by si ich podlepil ako hovoríš obávam sa, že by si prekročil maximálne zaťaženie vozidla ktoré je v techničáku.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem zvyklý na starou klasicku kde, když už středový panel je, je maximálně z 5 dílů.... Proto jsem psal, že je to jen takový nápad
Diky,
asi mi nezbyde nic jineho, nez to soupnout do Opla nechat jim to rozebrat + podlepit. Pry na to existuje nejaky reapir kit special na vrzani... tak snad to pomuze. Nebo zacnu poslouchat muziku vic nahlas...
asi mi nezbyde nic jineho, nez to soupnout do Opla nechat jim to rozebrat + podlepit. Pry na to existuje nejaky reapir kit special na vrzani... tak snad to pomuze. Nebo zacnu poslouchat muziku vic nahlas...