LPG

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Tomstone

LPG

Příspěvek od Tomstone »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s předělanou 1,2 na LPG. Spolehlivost, režimy, spotřeba? Díky
Reklama

milosh
Administrátor

Re: LPG

Příspěvek od milosh »

i bez lpg to auto bude jezdit za 5-6 l to se ti zda moc? duvod montaze lpg vidim u aut co papaji 10l a ne polovinu. osobne bych to neresil u corsy se slabym motorem.
Tomstone

Příspěvek od Tomstone »

Mamce jezdí za 6,3l/100km ;) Já mám i30 diesel a jezdím za 5,5l a štve mě i tak kolik stojí nafta, protože mám celkem nájezd a rád bych ty náklady minimalizoval. Na druhou stranu s Corsou jsem ještě nejel dálky a hlavně okresky, tak nevím, jak se to bude pohybovat.. Ale uvažuju o Corse jako příštím autě právě s LPG, abych se vyhnul problémům s filtrem pevných částic a zároveň jezdil za levno..

Jen do toho nevidím. Takže nevím, jak je to s dodatečnými montážemi. Protože kupovat nové a ještě platit 50tis navíc nemám v plánu.. A ojeté jsou většinou s dodatečnou montáží a to nevím, jak je se spolehlivostí..
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

to bych spíš volil rovnou montáž LPG z fabriky ;) popřípadě přípravu a tu dělá OPEL u nové astry ;) ;)
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Ono s tou spolehlivostí je to obecně jako se vším použitým zbožím - vždycky je to zajíc v pytli, někdy větší a jindy menší... :? Nicméně pokud už opravdu uvažuješ o LPG v ojetém nízkoobjemovém benzínu, tož sám osobně bych tuhle otázku řešil spíš koupí auta v dobrém stavu bez LPG a až pak dodatečnou montáží spolehlivou firmou... :)
W124 E320 R6 Coupé 1994
Tomstone

Příspěvek od Tomstone »

No já bych si tam hodil klidně větší motor, ale 1,4 prý není o moc lepší a to OPC to dávat nebudu a mimo to je to taky podstatně dražší :D
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Miro píše:to bych spíš volil rovnou montáž LPG z fabriky ;) popřípadě přípravu a tu dělá OPEL u nové astry ;) ;)
Miro a ja to funguje pak kdyz si to chci nechat dodelat, pokud je ta priprava?
jarykury

Příspěvek od jarykury »

Ahoj všichni, potřeboval bych trošku poradit. Přemýšlím o nové Corse 1.2 63kw LPG. Najezdím denně kolem 150km a z toho 50km po městě. Teď mám otavii I 1.9 tdi 66kw a denní spotřebu mám kolem 8.5-9L to je cca 350kč. Pokud by to samé nebo míň spotřebovala corsa byl bych na 160kč a když jezdím 7 dní v týdnu tak za měsíc bych ušetřil cca 5000kč. A tak se ptám jestli někdo nemáte podobné zkušenosti a neporadil by mi.

Dík Jarda
Odpovědět

Zpět na „Corsa D“