LPG
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: LPG
Mamce jezdí za 6,3l/100km Já mám i30 diesel a jezdím za 5,5l a štve mě i tak kolik stojí nafta, protože mám celkem nájezd a rád bych ty náklady minimalizoval. Na druhou stranu s Corsou jsem ještě nejel dálky a hlavně okresky, tak nevím, jak se to bude pohybovat.. Ale uvažuju o Corse jako příštím autě právě s LPG, abych se vyhnul problémům s filtrem pevných částic a zároveň jezdil za levno..
Jen do toho nevidím. Takže nevím, jak je to s dodatečnými montážemi. Protože kupovat nové a ještě platit 50tis navíc nemám v plánu.. A ojeté jsou většinou s dodatečnou montáží a to nevím, jak je se spolehlivostí..
Jen do toho nevidím. Takže nevím, jak je to s dodatečnými montážemi. Protože kupovat nové a ještě platit 50tis navíc nemám v plánu.. A ojeté jsou většinou s dodatečnou montáží a to nevím, jak je se spolehlivostí..
Ono s tou spolehlivostí je to obecně jako se vším použitým zbožím - vždycky je to zajíc v pytli, někdy větší a jindy menší... Nicméně pokud už opravdu uvažuješ o LPG v ojetém nízkoobjemovém benzínu, tož sám osobně bych tuhle otázku řešil spíš koupí auta v dobrém stavu bez LPG a až pak dodatečnou montáží spolehlivou firmou...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Ahoj všichni, potřeboval bych trošku poradit. Přemýšlím o nové Corse 1.2 63kw LPG. Najezdím denně kolem 150km a z toho 50km po městě. Teď mám otavii I 1.9 tdi 66kw a denní spotřebu mám kolem 8.5-9L to je cca 350kč. Pokud by to samé nebo míň spotřebovala corsa byl bych na 160kč a když jezdím 7 dní v týdnu tak za měsíc bych ušetřil cca 5000kč. A tak se ptám jestli někdo nemáte podobné zkušenosti a neporadil by mi.
Dík Jarda
Dík Jarda