2.0 Dti asi kaput? :(

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
t.w.e.e.t.y

2.0 Dti asi kaput? :(

Příspěvek od t.w.e.e.t.y »

Muj problem.Manzelka jela rano k lekari,pri zpatecni ceste mi vola, ze auto hur tahne.Kdyz dorazila domu tak u baraku uz to hulilo jak parni lokomotiva a nesla chcipnout.Takze turbo kaput.(po vyndani se to potvrdilo,vule jak prase a propoustelo olej) Sehnal sem od bratra z bouracky jine(zadna vule,hladky chod,olej nepostelo).Plnej radosti ze ho vymenim se na to vrham.Vymena probehla bez problemu.Nastartuji,zadny dym vse vypada dobre.Jedu to projet,ale netahne jak by mela a navic zaclo neco v motoru rachotit. Rychle se vracim radsi domu.(na volnobeh nerachoti jen se zvysujicimi se otackami).Vse znovu rozdelam,prekontroluji,zda jsem nekde neudelal chybu(ten rachot mi prijde ze nedela turbo).Znovu to slozim,natocim,chvili klid pak rachot jak prase a auti zdechlo a uz nejde natocit(jde ale jen s plynem,ale chod motoru jak na 3 valce) Co se mohlo stat? Ze by se nejaka cast z turba dostala do motoru,nebo olej tim ze se dostal kam nemel?Stejne to vydim na odtah do servisu,ale treba nekoho neco napadne.
Opel Vectra B,2.0 DTi,74kw,rok 2000,combi/Opel Zafira A 2.0 DTi,74kw,rok 2000
Reklama

adam09
Kontaktovat uživatele:

Re: 2.0 Dti asi kaput? :(

Příspěvek od adam09 »

jen jestli to nebude čerpadlo
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
denny

Re: 2.0 Dti asi kaput? :(

Příspěvek od denny »

Asi ti nějaké kousky rozlítlého turba zničily některý z válců.Pokud se rozlítne turbo,tak něž se dá jiné,je nutno celou sací soustavu rozmontovat a veškeré nečistoty hrubého zrna odstranit.Toto jsi samo neudělal a motor jsi pěkně polikvidoval.
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“