Ja som mal tiež konektor preklemovaný niekoľko rokov, až som na to doplatil
Prasklo plastové kolienko na telese termostatu a niekoľko km som šiel bez vody
Oprava plaváku mi pripadá jednoduchá, samozrejme nádobku z auta von, vypláchnuť, poistný plastový krúžok som prstami vyviklal a vytrhol, nemal som čo stratiť. Nejakého porušenia tesnosti nádobky sa netreba obávať, dokonca ani pri vytrhnutí jazýčkového kontaktu zospodu nádobky, ten je od chladiacej zmesi vo vnútri nádobky oddelený, takto len vznikne verzia nádobky bez snímača hladiny
Ak by mal byť problém v jazýčkovom kontakte (čo nepredpokladám, je v suchu, a za svoj život rozopne len párkrát), tak ho vytrhnem a prípadne nahradím akýmkoľvek iným jazyčkovým kontaktom. Ak by som zničil konektor na nádobke, tak len vývody z jazýčkového kontaktu by som nejako priamo prepojil s kabelážou.
Samotný plavák ale z nádobky vytiahnuť neide, pracoval som cez nalievací otvor nádobky. Plavák som si pritiahol klincom (hřebíkem), ktorý mal hlavičku o niečo menšiu ako vnútorný otvor v plaváku.
Ak by magnetický krúžok bol v plaváku prilepený kvalitnejším lepidlom, tak sa tomu snímaču hladiny prakticky nemá čo stať a vydržal by aj 100 rokov
Predpokladám, že toto je najčastejšia závada tejto nádobky.