osvětlení SPZ

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
pepino66

osvětlení SPZ

Příspěvek od pepino66 »

mám opel vectra c 1,9 cdti 110 kw r.v. 2007 doufám že se to tady neřešílo ale mám problém s osvětlení spz a to vtom že při odemčení zůstává spz osvětlená a další asi závada při zamčení auta je hodně dlouho slišet cvakání jako by ze zadu od kufru jako by zaseklý mikrospínač ale nemám páru kde se nachází dík za všechny rady
Reklama

Lazak
Kontaktovat uživatele:

Re: osvětlení SPZ

Příspěvek od Lazak »

To že při odemčení se osvětlení rozsvítí je v pořádku, osvětluje ti to prostor u kufru...cvakání nevím.
Vectra C GTS 2.2DTI 10/2003
Grand Scénic fórum
pepino66

Příspěvek od pepino66 »

díky za rychlou odpověd ale když nechám na zahradě auto odemčené celý den tak odchází baterie vím tak řekneš zamkni ale doma se taky nezamikám ale asi to je jinak prkotina ale hledám možnost jak to po určité době donutit vypnout
Lazak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazak »

No po nějaké chvíli to zhasne a ani se nedostaneš do kufru, musíš ho znova odemknout bud tlačítkem na klíčích nebo vevnitř auta na dveřích řidiče. Aspoň tak to funguje na mé GTS.
Grand Scénic fórum
martulik

Příspěvek od martulik »

Přesně tak to funguje i na mém autě. Světla nad SPZ zhasnou, ustane i cvakání a kufr se uzamkne. Časová prodleva jde nastavit přes op-com.
Insignia Sports Tourer 2.0 DTE MY2015
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
pepino66

Příspěvek od pepino66 »

tak to bude problém protože jakmile otevřu a zavřu dveře tak se auto už samo automaticky nezamkne a svítí to celý den a baterka je mrtvá takže skusím op-com
Lazak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lazak »

Tak potom tam budeš mít někde kraťasa. Něco podobného se mi stalo letos v zimě. Taky mi i po zamčení svítilo světlení spz, dokonce i zadní světla a osvětlení interiéru. Pomohlo až když jsem dal interiérové osvětlení do polohy vypnuto, ale musel jsem i vyndat tu sulfitovou žárovku ve stropě. Jak ale venku bylo potom sucho, tak už to bylo OK a je to OK i doposud. Tak snad to tak i zůstane do doby než auti prodám. Prodej plánuji nejspíš koncem tohoto roku :)

Lazak
Grand Scénic fórum
pepino66

Příspěvek od pepino66 »

všem díky
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“