Výměna D1S

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
lluciano

Výměna D1S

Příspěvek od lluciano »

Zdravím.
Jsem tu nový, ale s podobným webem už mám větší zkušenosti.

Měnil jsem minulý víkend na mojí VC 2006 1,9 CDTi 110kW již doslouženou výbojku D1S. Světla jsou s AFL. Zakoupil jsem sobě 2x Philips D1S XenStart (v origo krabičce pro koncern VW). Prodejce v krámu s autodíly se dušoval, že na VW i Opel i všechny ostatní značky jsou ty D1S stejné. Nová světla naprosto super. Po týdnu provozu mi jedna lampa zhasla. Při startu. Mám podezření, zda u Opla nejsou nějaké jiné startovací proudy, či co. Hledám, jestli je chyba ve výbojce a mám ji jít reklamovat, aby mi to nedělalo opět s novou. Některé výbojky jsou značené - ORIGO pro VW, ŠKODA, apod. Po prostudování mi fakt přijdou stejný. Originály z výroby tam byly OSRAM XenArc.

Díky za reakce.
Vectra C Caravan 1.9 CDTi Z19DTH 2006 Executive
Reklama

Colommbo

Re: Výměna D1S

Příspěvek od Colommbo »

Osobně si myslím, že na autě vůbec nezáleží. Kdyby se mi opravdu hodně chtělo, zkusil bych ji namontovat do druhého světla a viděl bych (tedy nebo neviděl...)
W124 E320 R6 Coupé 1994
peter.eu

Re: Výměna D1S

Příspěvek od peter.eu »

Ty trafa co sou ze spoda na svetle sou vsechny stejny,dokonce pasujou ze skodovky,mercedesa,vw.pred 2rokama mi jedno odeslo,taky sem nejdrviv myslel ze jenom vybojka,nakonec trafo.zkus ho prehodit z druhyho svetla.
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Interiér a exteriér“