Pár much v elektrice
Moderátor: Moderátoři
Pár much v elektrice
Zdravím Vás "Opláci" v sobotu jsem si dotáhl Vectru, po faceliftu a ted ji davam do kupy ...je krasna, karoserie bezvadna jen mam problem v elektrice....abych zacal, tak mam digi klimu, ale u nastaveni vikonu, mi nesviti ukazatel hodnoty ventilatoru, myslim ze je tam rozmezi 1-9.....respektive neni podsvicen, jen ukazuje cislo, to bude nejspis jen zarovka ci dioda..nwm co tam je, problem je v tom, ze klima sice topi, ale ventilator nefouka, teplo do kabiny dostanu jen naporem vzduchu. Tlacitko ECO take nefunguje, to by mohlo mit spojitost s tou klimou myslim. Nasvateni intenzity svitivosty palubovky, regulace vysky svetlometu, predni i zadni mlhovky nejdou, indikace zaplych svetel na palubovce. To vse nejde. Mohla by byt v haji ta ovladaci konzole co je vlevo pod volantem ? Zapnou svetla mi jdou, jak normal tak potkavaci, ale zadna kontrolka mi neoznami, ze je to zaple nebo vyple. Celkem by se sikl nejaky servisni manual nebo schemata. Navíc při dnešní projíždce mi probliklo hlavní vnitřní osvětlení a sjedou mi budíky uplně na nulu jak tachač tak otačkoměr, palivomer, po chvili (2km) to samo naskocilo. Vcera jsem menil baterku tak nevim. Jinak predesle zavady trvaji uz od koupe vozu. To co jsem koukal v predeslych postech, tak tam chybi plno schemat pro motor X20DHT. Nebo jestli je to stejne. Netusim a proto se obracim na Vas jako novacek u "Oplaku" ) Předem Vám děkuji za jakoukoliv reakci a případnou pomoc Kdyžtak se ptejte a problémy budu blíže specifikovat. S pozdravem Potutel !
Opel Vectra B 1999 2,0 l DTI / 74 kW (100 PS) X20DTH
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pár much v elektrice
dokažu ti poradit jen s tou kontrolkou světel žadná není rožnutý světla poznaš podle snížení osvitu displaye pouze dálky to zobrazí
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
takze vlatne ted nic nepoznam, kdyz mi display nesviti ze
no, tak jeden problem by byl vyresen ...jeste dalsi
no, tak jeden problem by byl vyresen ...jeste dalsi
Tak v aute je uplne sucho, pojistky jsem kontroloval 2x(pro jistotu) a stale nic. Cca pred 5 min jsem byl se psem a ze spod auta koukal 2pinovy konektor, z pohledu zepredu na motor, tak na leve strane, ale nevim jestli je to od mlhovky nebo od nejakeho cidla. Tam by melo byt cidlo pro stav eploty vody nebo neco takoveho co jsem cetl. To by mohlo i teoreticky vsechny problemy odstranit ze ? zkrat Doufam, ze nebudu muset kvuli nandani konektoru sundavat cely predni naraznik, garaz nemam a venku je kosa a hnus zitra zkusim a uvidim
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jaká byla cena když to ma takovej bordel v elektrice
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.