zdravim panove neznate to nekdo?
Moderátor: Moderátoři
zdravim panove neznate to nekdo?
zdravim panove obracim se na vas s takovou radou chtel jsem se zeptat jestli nekdo neznate tady to auto(jako jestli na forum uz bylo nebo tak) ? a jeste jsem se chtel zeptat jaka je spotreba u astry f 2.0 16v ? primo bych to potreboval vedet od nekoho kdo ma astru,mam moznost ji koupit ale potreboval bych vedet jaka je spotreba a naco se zamerit ? predem diky a nezlobte se ze zakladam tema ale spechato .
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: zdravim panove neznate to nekdo?
kolik si tak představuješ spotřebu s 2,0 16V? 4,5/100?
rozhodně se zaměř na korozi u těhle motoru problemy nejbývají tak veliké
rozhodně se zaměř na korozi u těhle motoru problemy nejbývají tak veliké
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Efkovou Astru ve dvoulitru nemám, takže to budou jen takový řečičky, promiň - spotřebu to bude mít takovou, jak s tím hodláš jezdit. Má-li to motor na způsob géesíčka, tedy kolem 150k, a chceš-li si to pořídit, aby ses pěkně vozil, nesháněj se po spotřebě. Pokud si to chceš koupit a jen se kochat jízdou přesně podle předpisů, poohlédni se po něčem jiném...
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
colombo toto je gsi
je mi jasne ze spotreba 4,5 neni,hodlam to mit na vsechny druhy jizd ale kdyz vemu klidnou jizdu s lehkou nohou tak kolik 7 ? vic ? nvm mam 1.6 16v a zere to docela dost tak 8-10 bezne.
a bylo mi receno ze je auto bez koroze samozrejmne stav muze byt jiny.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no otázkou je v čem maš tu 1,6 16V jestli v astře nebo ve vectře ja ji mam ve vectře a pruměr mam 7,5
a když s tou C20XE pojedeš s lehkou nohou pojedeš za 6l
a když s tou C20XE pojedeš s lehkou nohou pojedeš za 6l
ok ok diky chlapy.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
I s GSI se dá jezdit rozumně. To už pak záleží na noze, zkušenost tedy mám jen ze svého Kadetta GSI 8V, ale tam se dá jet s přehledem do 7,5 litru a také 12-13 není moc velký problém. Nejmenší spotřebu co jsem s ním kdy měl bylo 6,5 litru... ale to jsem jel opravdu "na spotřebu".
Každopádně tato konkrétní Astra byla ťuknutá na předek (jak moc nevím), nemá předu původní nárazník Rieger, který tam patří. Ještě nedávno měla jinou barvu - měňavka v hnědých odstínech.
Každopádně tato konkrétní Astra byla ťuknutá na předek (jak moc nevím), nemá předu původní nárazník Rieger, který tam patří. Ještě nedávno měla jinou barvu - měňavka v hnědých odstínech.
aha aha super diky moc ja se nato poradane mrknu.diky moc