Přestavba z H7 na xenon
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přestavba z H7 na xenon
co to je za prasečinu co vede od té ružové pojistky kamsi nahoru
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
To je jen přívod na dení svícení ten je tam jen provizorně to musím ještě předělat
2,2 DTI
baum@atlas.cz
baum@atlas.cz
Pojistkovka vypadá dobře, s menší úpravou to půjde, pozice pro pojistku je volná, nahoře chybí relé na čerpadlo ostřiku světel.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Nemusíš kontrolovat už nic, upozorňuji jen že to bude zdlouhavé.
Rekapitulace toho co potřebuješ.
Světla s předřadníkama + řídící jednotku s držákem
Senzory světlé výšky na obě nápravy
Ostřikovače světlometů, s hadičkami a jinou nádržku se 2 čerpadly.
Pak už je to jen o kabelech, koncovkách a pinech.
Koncovky potřebuješ 4 - k čerpadlu na ostřiky, k řídící jednotce, a 2x k senzorům na nápravy.
Snad jsem na nic nezapomněl.....
Rekapitulace toho co potřebuješ.
Světla s předřadníkama + řídící jednotku s držákem
Senzory světlé výšky na obě nápravy
Ostřikovače světlometů, s hadičkami a jinou nádržku se 2 čerpadly.
Pak už je to jen o kabelech, koncovkách a pinech.
Koncovky potřebuješ 4 - k čerpadlu na ostřiky, k řídící jednotce, a 2x k senzorům na nápravy.
Snad jsem na nic nezapomněl.....
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Nechci nic namítat,ale nebyla by daleko levnější varianta koupit Vectru s xenonama ?
Když si spočítáš kolik věcí tě to bude stát,nehledě na všechno co k tomu potřebuješ co psal megabeda + ostřikovače atd . . .
A ten čas a nervy . . . .
Když si spočítáš kolik věcí tě to bude stát,nehledě na všechno co k tomu potřebuješ co psal megabeda + ostřikovače atd . . .
A ten čas a nervy . . . .
Insignia 118 kW ST, automat
To by byla, ale on už jí má......... Já ho chápu i s ohledem na to co jsem všechno dodělával já a to jsem xenony měl - ale chtěl jsem bi-xenony Já to mám jako odechovku, baví mě to.......
Mohl bys mi poslat fotku jak vypadají ty Senzory světlé výšky a kam se připojují. Abych věděl co shánět.
Kupovat novou nechci protože jsem sní spokojen a mě se baví hrabat v autech
Kupovat novou nechci protože jsem sní spokojen a mě se baví hrabat v autech
2,2 DTI
baum@atlas.cz
baum@atlas.cz
Dnes jsem koukal na nádržku ostřikovačů a mam tam ještě dva volné kabely jeden by mělo být čidlo hladiny a druhý na motůrek ostřikovačů světel. A zkusil jsem tam dát světla akorát po nastartování začnou blikat jak stroboskop, co to může být?
2,2 DTI
baum@atlas.cz
baum@atlas.cz