Nastavení intervalu pro výměnu oleje
Moderátor: Moderátoři
Re: Nastavení intervalu pro výměnu oleje
Já jsem to resetoval minulý týden. Udělal sem to tak, že sem zmáčknul tlačítko na přístrojovce, sešláp brzdu a pak otočil klíčkem. Na displeji se mi rozblikalo Insp, držel sem obojí "sepnuté" doku se Insp nezměnilo na -----. Tím by to mělo být resetované. To co se zobrazuje na tom videu já tam nemám, jen se mi změní počítadlo denních km na insp a následně na ty -----.
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
- Reklama
Insignia 118 kW ST, automat
Video sem viděl, ale já ty budíky mám trochu jinak
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Jak jinak ,budíky máš snad stejný ne ?antharis píše:Video sem viděl, ale já ty budíky mám trochu jinak
jiné uspořádání kontrolek a v otáčkoměru mám displej zobrazující poruchy (auto s klíčkem, prasklou žárovku, atd..)
No jasně, máš totiž verzi před facelift r.v. 2005, ta má v přístrojovce dva displeje.antharis píše:jiné uspořádání kontrolek a v otáčkoměru mám displej zobrazující poruchy (auto s klíčkem, prasklou žárovku, atd..)
Insignia Sports Tourer 2.0 DTE MY2015
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Což to já mám taky 2,ale furt mi nejde do palice,proč to nejde manuálně vyresetovat,budu muset elektronicky přes diagnostiku asi .martulik píše:No jasně, máš totiž verzi před facelift r.v. 2005, ta má v přístrojovce dva displeje.antharis píše:jiné uspořádání kontrolek a v otáčkoměru mám displej zobrazující poruchy (auto s klíčkem, prasklou žárovku, atd..)
Třeba se to dá nějak softwarově zakázat, aby si pokaždý "musel" do servisu.. určitě by to mělo jít nějak odblokovat. Než jsem to auto koupil, tak bylo servisovaný jen v origo servise Opel, ale tohle tam zakázaný nebylo hned při první výměně nebyl problém to resetovat.
snad nebude vadit OT (nechci zakládat nový vlákno):
Pokud nejste připoutaný a jedete tak Vás auto nějak upozorňuje ? Když sednu od OII a nepřipoutám se, tak to na mě hned řve.. tady nic - ani kontrolka.. asi to je deaktivovaný jestli to jde
snad nebude vadit OT (nechci zakládat nový vlákno):
Pokud nejste připoutaný a jedete tak Vás auto nějak upozorňuje ? Když sednu od OII a nepřipoutám se, tak to na mě hned řve.. tady nic - ani kontrolka.. asi to je deaktivovaný jestli to jde
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mě v mé VéBé 96 pravidelně upozorňovala bejvalka, deaktiovalo se to až po rozchodu
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Napínáky se dělají s kontrolou zapnutí a bez ní. Mají jeden nebo dva dráty. Pak je to ještě naprogramované IPC a jednotce airbagů. Jednotku airbagů jen tak nepřeprogramuješ a i kdyby ano, budou stále chybět předpínače s kontrolou zapnutí.antharis píše:Pokud nejste připoutaný a jedete tak Vás auto nějak upozorňuje ? Když sednu od OII a nepřipoutám se, tak to na mě hned řve.. tady nic - ani kontrolka.. asi to je deaktivovaný jestli to jde
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301