Problém s osvětlením interiéru

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
seventy7

Problém s osvětlením interiéru

Příspěvek od seventy7 »

Zdravím Opláci, mám problém a potřebuji ho vyřešit tak zkusím najít odpověď zde. Mám Opel Vectra B r.v. 2001 1.8 93Kw ( teď 108kw ).

Dneska jsem si chtěl udělat radost a změnit osvětlení interiéru, tak jsem zakoupil LEDky na komplet auto a při výměně osvlětlení pravých zadních dveří mi najednou zhasla všechna světla u dveří a hlavní stropní světla, 2 postranní pomocná světla v hlavním lze nezávislé zapnout a vypnout, ty fungujou !!

Zkusil jsem zkontrolovat pojistku č. 31 = světla interiéru aj jsem ji vyměnil za novou, ale stále nic. Nevíte někdo, co jsem pokazil ?????

Mockrát děkuji za rychlé odpovědi.
Reklama

P.S.

Re: Problém s osvětlením interiéru

Příspěvek od P.S. »

prolez ty pojistky všechny :idea:
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
seventy7

Příspěvek od seventy7 »

Problém vyřešen. Pak se hodím fotky, vypadá to skvěle. Neměl jsem zkoušečku, ale byla to vadná pojistka !! ikdyž nebyla přetržená o.O
Lupko

Příspěvek od Lupko »

nazdarek potreboval by som poradit nesvieti mi pocitadlo kilometrov,panel s ovladanim ventilatoru a podobne,taktiez nejde pc a nesvieti ani ovladanie zapinania svetiel.co stym?mam vectra B 1.6 16V 74kw.auto je z nemecka.diky za rady vopred
P.S.

Příspěvek od P.S. »

sou tam žárovičky takový ty 2w s plastovou objímkou jako sou ve feldě akorát osvětlení palubky je myslím na 5w celosklo takže vše rozebrat a žárovky vyměnit
ještě by mohl bejt v háji ten potenciometr na regulaci osvětlení
a samozřejmě projít pojistky :!:
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Lupko

Příspěvek od Lupko »

no ak mas namysli to kolecko co stmavuje a zosilnuje svetlo to funguje a poistky som pozeral len ja ich mam inac ako ostatny a su vsetky ok ale iba opticky presvecovat ich neviem.lebo napriklad pocul som ze moze byt vadna poistka cislo 31 ale ja 31 poistku nemam mam tam len prazdny zarez bez kontaktov.takze problem bude len v ziarovkach ano?
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“