Dobrý den, jsem tu nový, tak vás úvodem všechny zdravím.
Rád bych se zeptal na jeden problém na naší Vektře.Jedná se o potkávací světla.Máme Xenony a při rozjezdu normálně naskočí, ale po cca.3km levý světlomet zhasne a včera spolu s ním zhasly i zadní koncovky.Nevíte někdo co s tím?Je to rok 1999, 2l-100kW,řada B.Děkuji.
Světla na VectraB
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Světla na VectraB
prohlídnout pojistky pojistkovku -oxidace,vypálené kontakty
mrknout na konektor spínače světel -oxidace vypálené kontakty
mrknout na konektor spínače světel -oxidace vypálené kontakty
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Ahoj, děkuji, dnes jsem to zkusil a bohužel nic.Navíc to začlo vyhazovat hlášení Low beam Fld vision a headlight tail light.Přitom zhaslo jen přední a zadní svítily všechny.
Zdravím,
přesně to samé mi včera začala moje Vectra dělat taky. Najel jsem 600Km a celou cestu mi zhasínalo pravé světlo. Po zhasnutí a opětovném rozsvícení světel vždy naskočí. Zároveň mi display píše nefunkční zadní i přední světlo.
Celé to ale začalo tím, že mi odešel snímač venkovní teploty, pak to přestalo topit - to jsem se zde dočetl že může být nějakou vrtulkou za mřížkou ovládání topení a následně problém se světly. Nemůže to všechno nějak souviset? Řídící jednotka, pojistky a pod.. Mám pocit, že se celý auto zbláznilo.
Jak jste světlo řešil?
Předem dík za pomoc.
přesně to samé mi včera začala moje Vectra dělat taky. Najel jsem 600Km a celou cestu mi zhasínalo pravé světlo. Po zhasnutí a opětovném rozsvícení světel vždy naskočí. Zároveň mi display píše nefunkční zadní i přední světlo.
Celé to ale začalo tím, že mi odešel snímač venkovní teploty, pak to přestalo topit - to jsem se zde dočetl že může být nějakou vrtulkou za mřížkou ovládání topení a následně problém se světly. Nemůže to všechno nějak souviset? Řídící jednotka, pojistky a pod.. Mám pocit, že se celý auto zbláznilo.
Jak jste světlo řešil?
Předem dík za pomoc.
Vectra B 1.8 16V r.v.99