To nejde (teda jen kroucením čudlíků na panelu). Jetam na výběr francouština, italština(asi) a ještě něco neidentifikovatelnýho a pak ta belgičtina (vlámština) ta je aspoň trochu podobná němčině, tak aspoň něco trochu vím.... ale je podobná asi tak jako polština češtině, takže taky žádná výhra... kdyby tam byla na výběr ještě anglina či němčina, tak no problemo
BTW: co se stane, když egr není funkční - lépe řečeno, kdyby se "zavařil" on řekl, že by to snížilo spotřebu.... ale s oplem to asi ještě neskoušel...
Blow off ventil
Moderátor: Moderátoři
Re: Blow off ventil
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách
- Reklama
EGR ventil u některých motorů zaslepit nelze - nevím ale, jak je tomu v případě toho tvého...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Až budeš ve výběru jazyka, musíš jít v seznamu nahoru.
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
Jo díky díky díky tak tam mám anglinu juhuuu. Bych nečekal že můžu jít víc nahoru, než je tlačítko "zpět"
Tak jsem nastavil anglinu a hups mi to řeklo, ať vložím cd s řečí a pak jsem jako vyndal zandal a řeklo, že smůla, že to nejde a že je to blbý cd, tak jsem zkusil němčinu a zase mi to řeklo, že smůla, že to nejde... ale tak jsem si uvědomil, že mi to napsalo v němčině, tak jsem tam dal anglinu a že to nejde bylo anglicky, tak už to mám celý v anglině... akorát to na mě mluví vlámsky, ale to mi je jedno, ať si ta ženská řiká co chce... něco málo jí rozumím.
Krom toho díky té řeči jsem objevil, že to má bluetooth a už jsem si spároval svůj phone.... takže ta dokina na nějakej muzejní kousek je mi na nic.. už jsem místo ní někde viděl jakoby přihrádku, tak budu schánět. Každopáeně díky za radu
Tak jsem nastavil anglinu a hups mi to řeklo, ať vložím cd s řečí a pak jsem jako vyndal zandal a řeklo, že smůla, že to nejde a že je to blbý cd, tak jsem zkusil němčinu a zase mi to řeklo, že smůla, že to nejde... ale tak jsem si uvědomil, že mi to napsalo v němčině, tak jsem tam dal anglinu a že to nejde bylo anglicky, tak už to mám celý v anglině... akorát to na mě mluví vlámsky, ale to mi je jedno, ať si ta ženská řiká co chce... něco málo jí rozumím.
Krom toho díky té řeči jsem objevil, že to má bluetooth a už jsem si spároval svůj phone.... takže ta dokina na nějakej muzejní kousek je mi na nic.. už jsem místo ní někde viděl jakoby přihrádku, tak budu schánět. Každopáeně díky za radu
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách