Spínací skřínka
Moderátor: Moderátoři
Re: Spínací skřínka
Tak jsem přišel na jednu věc na fotce kterou jsem přiložil je ta středová tyčka. a když jí mám venku jako na fotce a máčknu na ní tak se rádio rozběhne.. Takže nějaké nápady čím by to mohlo bejt? ??
- Reklama
jo ty jsi ji rozcvaknul úplně
no, kontakty vypdají dobře, ted ještě záleží, jestli jsi to dobře poskládal, ale zdá se mi, že jsou tam 2 kontakty nějak moc blízko u sebe, takže jak zatlačíš, tak se možná propojí, což zapne rádio..
Osobně bych tu spínačku vyměnil.
no, kontakty vypdají dobře, ted ještě záleží, jestli jsi to dobře poskládal, ale zdá se mi, že jsou tam 2 kontakty nějak moc blízko u sebe, takže jak zatlačíš, tak se možná propojí, což zapne rádio..
Osobně bych tu spínačku vyměnil.
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Ne ne to se ti jenom zdá je to blbě vyfocený, a už vím závadu nějakej blázen si stím hrál. a jak je ta tyčka tak je tam takový trojůhelníček který to spíná.. no a byl pootočený, nechápu jak to mohlo fungovat ( nebo se to pootočilo samo jak už je to vyběhané) netuším. A mám ještě dotaz zdá se že se vyznáš. tak jak je na astře Diagnostika TIDu. tak bych se chtěl optat jestli to jde nějak přepojit aby mi šel i datum když zapnu rádio ( rádio je nové takže neukazuje na displeji nic ), vím že to jde už sem to kolikrát viděl na fotce. akorát nevím jak ..
no, TID žádnou diagnostiku memá tu má jen MID pokud chceš, aby nic nědělal, když zapneš rádio, tak odpoj ten konektor s hnědými drátky (4 drátky tam myslím jsou)
No tak jasný já akorát nevědel jak to mám říct no hele ten není do rádia vůbec zapojenej a stejnak když zapnu rádio tak zmizí datum a nic se neobjevý.. ale chci aby mi tam zůstal ten datum
no, koukal jsem u sebe, a taky mi to na MIDu dělá, asi to pozná podle napájení, ale to bych ti kecal... správně by to s tím nezapojeným konektroem nemělo na nic reagovat..
pokud sežeenu schéma, dám ti vědět..
pokud sežeenu schéma, dám ti vědět..
Super to budeš hodnej. Jelikož když to tam je tak chci aby to fungovalo tak jak má.
http://www.opelastra.cz/technika/schemata/schema5.jpg
našel jsem akorát toto, schéma čistě jen na ¨TID jsem nenašel.
našel jsem akorát toto, schéma čistě jen na ¨TID jsem nenašel.
JJ otom vím sem taky našel jako jediné. no ale vyznej se vtom sem to zkušel projít a jsem uplně v lese
vodiče 8,9,10,11
vedou do rádia, zbytek s ním očividně není spojen, pravděpodobně to nějak pozná zapnutí rádia z napájení, jinak nevím..
vedou do rádia, zbytek s ním očividně není spojen, pravděpodobně to nějak pozná zapnutí rádia z napájení, jinak nevím..