Podívejte se jak vypadá skutečně nové auto a jak se na něj můžu plně spolehnout........
Opravy nepomáhají a je to furt dokola....a vrátit ? Procedůra na nevím jak dlouho..........
http://www.facebook.com/home.php?sk=sen ... 964?ref=mf
Opel Vectra 1,9 CDTi r.v. 11/2008 - Das Auto
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Opel Vectra 1,9 CDTi r.v. 11/2008 - Das Auto
Pokud se Ti sere, tak jsi to mel reklamovat, reklamovat a reklamovat, pripadne existuji pravnici.
Naposledy upravil(a) Marky dne 20 čer 2010, 21:11, celkem upraveno 1 x.
Toyota Prius 1.8
Ex Vectra Caravan 1.9 CDTI (mazel)
Ex Astra G Caravan 2.0 DTI
Ex Astra F Caravan 1.7 TDS
Ex Vectra Caravan 1.9 CDTI (mazel)
Ex Astra G Caravan 2.0 DTI
Ex Astra F Caravan 1.7 TDS
ak som spravne pochopil tak auto sa ti stale kazi a uz nevies co s tym .......
mam podobnu skusenost ale s inou znackou....v 1997 som kupil vlajkovu lod od isteho francuzkeho vyrobcu...auto slapalo v pohode kym neslo na prvu prehliadku, odtedy sa kazdu chvylu nieco pokazilo, najskor som riesil servis, ked som nepochodil podla mojich predstav nasledoval "prijemny"dopis vyrobcovi...a hned sa to pohlo...ako prve zobrali tomu predajcovy vyhradny dovoz a dali si tu vlastnych ludi, nasledne okamzite dostal vypoved hlavny servisny technik, auto mi stiahli na cca 2tyzdne ,dostal som nahradne samozrejme zadarmo....ukazalo sa ze v mojom bolo zopar vyrobnych vad ktore odstranili (a servis ma mal nane hned upozornit a auto stiahnut ) s tym ze ak by sa zavada zopakovala dostanem nove auto a ako na potvoru odvtedy uz s nim nebol najmensi problem takze nove auto sa nekonalo
este by som rad dodal, ze v tych rokoch bol u nas internet v plienkach,neboli ziadne auto fora kde by som mohol hladat pomoc.......
a ked sa auto nevydari mozes mat aj ja neviem aku zancku a budes nadavat .....
mam podobnu skusenost ale s inou znackou....v 1997 som kupil vlajkovu lod od isteho francuzkeho vyrobcu...auto slapalo v pohode kym neslo na prvu prehliadku, odtedy sa kazdu chvylu nieco pokazilo, najskor som riesil servis, ked som nepochodil podla mojich predstav nasledoval "prijemny"dopis vyrobcovi...a hned sa to pohlo...ako prve zobrali tomu predajcovy vyhradny dovoz a dali si tu vlastnych ludi, nasledne okamzite dostal vypoved hlavny servisny technik, auto mi stiahli na cca 2tyzdne ,dostal som nahradne samozrejme zadarmo....ukazalo sa ze v mojom bolo zopar vyrobnych vad ktore odstranili (a servis ma mal nane hned upozornit a auto stiahnut ) s tym ze ak by sa zavada zopakovala dostanem nove auto a ako na potvoru odvtedy uz s nim nebol najmensi problem takze nove auto sa nekonalo
este by som rad dodal, ze v tych rokoch bol u nas internet v plienkach,neboli ziadne auto fora kde by som mohol hladat pomoc.......
a ked sa auto nevydari mozes mat aj ja neviem aku zancku a budes nadavat .....
CORSA B 1,0 12VCity 1999
MERIVA B , A14NEL turbo 120k COSMO r.v.2010
VECTRA C 1,8 16V rv.2003 (EX)
MERIVA B , A14NEL turbo 120k COSMO r.v.2010
VECTRA C 1,8 16V rv.2003 (EX)
Já to stále reklamuji, je to šílená cesta a právníci to mají už na stole......hrozný boj...Marky píše:Pokud se Ti sere, tak jsi to mel reklamovat, reklamovat a reklamovat, pripadne existuji pravnici.
A copak se ti s tím děje? BTW: předchozí auto byla felicie.... tam tekl volej z převodovky a ubejval i motorovej.... po delší době jsem zjistil, že když ho tam nedolejvám, tak po nějaké době přestal kapat... problém se vyřešil a prodal jsem ho nakonec za 2 litry, když občas nestartovalo a nikdo nevěděl proč... kámoš co ho koupil přišel po dvou letech na to, že je to imobilizér v klíčku.... no a kašle na to.... aspon to není taková nuda
A s vectrou c mám taky furt neustálý problémy, ovšem je bazarová z AAA.... tož, otravovat otravovat otravovat a nebo to vzdát... ale tou značkou to není... kamarád si koupil mazdu 6 a dokonce né z bazaru a už má z toho nový auto ("bouchnul" mu motor a vše ostatní) můžeš dělat vše, ale zaručený není nic..
A s vectrou c mám taky furt neustálý problémy, ovšem je bazarová z AAA.... tož, otravovat otravovat otravovat a nebo to vzdát... ale tou značkou to není... kamarád si koupil mazdu 6 a dokonce né z bazaru a už má z toho nový auto ("bouchnul" mu motor a vše ostatní) můžeš dělat vše, ale zaručený není nic..
Vectra 1.9 gts 110 KW na 18kách