Opel Mokka diskuze

Moderátor: Moderátoři

asanator

Opel Mokka diskuze

Příspěvek od asanator »

Ahoj.
Také jsem objednal
Enjoy 1,6 Espresso Brown Metalic, optická a osvětlovací sada, elektrická sada, střešní nosič.
Bude až v srpnu. :(
Reklama

pebo

Re: Opel Mokka

Příspěvek od pebo »

Super. Pekná farba. Mne sa nechcelo toľko čakať a tak som vybral z toho čo predajcovia objednali. Zatial cca 500 km, spotreba 4.8, jazdím piánko, je to nové takže klídek...
Teš sa, myslím že je na čo.
:D
asanator

Příspěvek od asanator »

Ta spotřeba je skvělá! Jsem zvědavý na tu 1,6. Uvádějí průměr 6,5, ale nechce se mi tomu věřit.
Prodejce mi tvrdil, že schválený zimní kola a gumy jsou 17. Můžeš mi napsat, co je v techničáku?
Předem díky.
Zdraví A.
pebo

Příspěvek od pebo »

no tak zo spotreby som prekvapeny aj ja, zatiaľ... ešte nevypalovalo "asi" DPFko, tak uvidím potom.
Zimné mám aj ja 17ky, je to tak, aj v techničáku sú od 16tiek, - 195/70R16 + 205/70R16 + 215/65R16 + 215/60R17 + 215/55R18. Ja mám origo opel elektróny zimné 17ky + 215/60R17.
asanator

Příspěvek od asanator »

Filtr DPF snad ovlivní spotřebu na konci své životnosti, moc o tom nevím. Já mám raděj benzín, i když víc žere.
Díky za ty rozměry zimních gum. Jestli bude auto v srpnu, v září, bude čas se tím zabývat.
Jen jestli se do té doby nezačnou Korejci řezat mezi sebou :x
Glaster

Příspěvek od Glaster »

Zdravím, všechny majitele tohoto vozu, měl bych jeden dotaz.
Ženě se po rozjetí ze dvora rozsvítil na displeji, kde se ukazuje spotřeba paliva..atd., přeškrtnutý symbol podvozku a svítil a až do chvíle, než přibrzdila na křižovatce a zařadila dvojku. Od té chvíle se znovu nebjevil. Nikde jsem vysvětlení tohoto symbolu nenašel, ani v příručce ani na internetu.
stalo se to někomu??
Co tento symbol představuje??
asanator

Příspěvek od asanator »

Ahoj.
Tak auto je už ve výrobě. Doplnil jsem ještě včas optickou a osvětlovací sadu, automatickou klimatizaci a sportovní sedačky.
Tak co, mám se těšit nebo se bát? Jak jsi spokojen?
Díky za info.
Zdraví asanator.
pebo

Příspěvek od pebo »

Ahoj,
Tak ja sa stále vytešujem, pomaličky km nabiehajú, všetko funguje ako má, zatiaľ žiaden problém. Trochu nízko je "lízatko" pod predným
nárazníkom ale treba na to myslieť.
Všetko ostatné je OK alebo podľa očakávania.
David_N

Příspěvek od David_N »

Ahoj,
u 1,6 mám spotřebu při klidné jízdě 6,3 - 6,5; při svižnější 7,3 - 7,6; jinak musím říct, že tam tu šestou rychlost mohli klidně zapracovat, protože oproti Vectře B 1,6 74kW točí motor asi o 400 ot/min více. Na nerovnostech trošku vzadu skáče, jinak je jízda pohodlná.
asanator

Příspěvek od asanator »

Ahoj.
Auto mám tři týdny, najezdil jsem dva tisíce kilometrů, ale stále nechápu automatické osvětlení.
Co zvolit, aby auto svítilo, jak má a já to nemusel řešit? Někdy svítí kontrolka jen osvětlení, jindy kontrolka potkávacích světel s písmenem A, předpokládám, že to znamená automatika. Když dám volič na automatiku, tato kontrolka nesvítí. Rozsvítí se jen v tunelu. Minulý týden ale svítila celý den :?:
Může někdo poradit?
Díky předem.
Odpovědět

Zpět na „Mokka“