Frontera - nejede a v zátěži přestane táhnout.

1991 – 1997

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Venkovák

Frontera - nejede a v zátěži přestane táhnout.

Příspěvek od Venkovák »

Hoši už jsem z toho zoufalej.Už nevim co bych vyměnil a vyzkoušel.Tech2 píše kritickou systémovou poruchu 1. což bývá váha.Takže jsem zkoušel váhu a nic.Pak jsem měřil podtlaky a pumpa dává dost,ventily taky dobrý a přes počítač jsem dělal testy členů a vše běhá do plna.Vyčistil jsem snímač plnícího tlaku na výřivých klapkách a Egr jsem jen vizuélně zkontroloval,vypadá dobře je kovovej.Takže teď už nevim co dál,aby to táhlo.....ještě mě napadá turbo,ale to jsme u stejného motoru řešili stejnou závadu,turbo se dalo na zkušebnu,OK,ale nepomohlo to.....ještě mě napadá výfuk,protože tam něco v něm chrastí a údajně má být vykuchaný kat.

Frontera je 2.2DTi cca 98rok nemá intercooler.Dík moc
Reklama

Kuba
Kontaktovat uživatele:

Re: Frontera - nejede a v zátěži přestane táhnout.

Příspěvek od Kuba »

Pokud chrastí, tak to není vykuchaný kat, ale vysypaný kat. Taky to mám teďka na svoji Astře F. Nevím kolik stojí mový kat na Fronteru, ale na Astru mě origo kat vyjde na 5772,- Není to vůbec levná sranda a doporučuji koupit nový než shánět na vrakáči, který se můžeš každou chvíli rozpadnout.
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Venkovák

Příspěvek od Venkovák »

Tak tenhle problém vyřešen,byl vysypaný,takže jsem vymlátil zbytek a auto už jede....ale mam problém zase z druhou fronterou a chyba je ta samá,ale prijde mi že tam je katík dobrej a píše to pořád kritickou syst. poruchu 1 a za studena to tak 10minut hulí,smrdí nafta a jde to na tři válce né-li na dva .
Guly

Příspěvek od Guly »

Ahoj Když nastartuješ necháš zahrát a přidáš plyn jen trochu , cuká motor
při malích otáčkách a když se přidá víc rozběhne se ?
Venkovák

Příspěvek od Venkovák »

Už to tady můžem uzavřít,auto se asi nevyřešilo,majitele jsem dlouho nepotkal a stejně už jí někam prodal.
Odpovědět

Zpět na „Frontera“