Ohřátí
Moderátor: Moderátoři
Ohřátí
Zdravím všechny,
mám Opel Vectra 1.8, 16V, r.v. 1999 nějakej edici 100+. Chci se zeptat, když je zima a mrzne, nemám šanci auto ohřát. Teplota vystoupá jen těsně nad modrou hladinku. Pokud ale auto stojí a je nastartovaný, teplota vzroste. Po rozjetí jde zase teplota dolů těsně nad modrou linku.
Ale v létě se zase teplota pohybuje normálně mezi 90-100 stupni. Nikdy jsem ale neslyšel, že by mi běžel chladič.
V čem je problém, chlapi?
Díky za odpověď.
mám Opel Vectra 1.8, 16V, r.v. 1999 nějakej edici 100+. Chci se zeptat, když je zima a mrzne, nemám šanci auto ohřát. Teplota vystoupá jen těsně nad modrou hladinku. Pokud ale auto stojí a je nastartovaný, teplota vzroste. Po rozjetí jde zase teplota dolů těsně nad modrou linku.
Ale v létě se zase teplota pohybuje normálně mezi 90-100 stupni. Nikdy jsem ale neslyšel, že by mi běžel chladič.
V čem je problém, chlapi?
Díky za odpověď.
- Reklama
Re: Ohřátí
Joo a taky mi během dvou dnů ruply obě přední žárovky. Je to normální? Byli tam jenom celou zimu...
Ano vím. Stačí napsat - Je to termostat a né se mě tak blbě zeptat. Sorry, že nejsem automechanik, proto jsem se sem přišel zeptat, žejooo..
Sorry,ale jak se říká - na blbou otázku,blbá odpověď. Kdyby jsi použil vyhledávání,jistě bys našel.
Navíc pokud se ptáš na celkem běžný problém,mající celkem logické řešení,nemůžu vědět,že víš co je termostat
Navíc pokud se ptáš na celkem běžný problém,mající celkem logické řešení,nemůžu vědět,že víš co je termostat
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Asi takhle, můj obor je ekonomika, marketing, management. Autům nerozumím. Vím, co je termostat, zhruba vím, jak funguje.. Takže chápu správně, že vyměněním termostatu se to spraví?
Jojo jasnej termostat. Určitě ale vyměnit co nejdřív. Zvyšuje to spotřebu a když tomu budeš dávat takříkajíc na prdel, tak ti dřív nebo později foukne těsnění.
Těsnění je taky právě už v řiti . Ehm, který přesně těsnění? Vydává to divnej zvuk, jakože to někde fouká.. Budu to objednávat, tak který přesně a konkrétně? Díky moc!