To jste fakt takový balíci? Já tu nikoho nezačal urážet to byl pan Dědič, kdo se do mě začal navážet s tím, že jsem nepřijel. Nepřijel jsem proto, že do Pardubic jezdím minimálně a nemám to zrovna kousek tak čekal jsem na slíbený telefonát, místo toho jsem se dočkal urážení tady na foru. Už vůbec jsem si nestěžoval, že jsem neměl auto hned v pořádku. A to, že jsem něco dostal zadarmo (což jsem se dozvěděl až tady, jelikož jsem čekal, že to stejně při výměně zaplatím) neznamená, že si tu od Vás nechám sr.t na hlavu, ale to vy asi těžko pochopíte když máte pocit, že bych se Vás měl ještě doprošovat.
Vůbec jsem se neohlásil jako člen fora, přišel jsem s problémem a zeptal jsem se na něco co jsem se na foru dočetl ne že jsem z fora. Zajímavý jak všechno dokážete překroutit a vymýšlet si.
Uvědomte si, co tu předvádíte kvůli chybě na straně pana Dědiče, stačilo se ozvat jak jsme byli domluvení a nemusel by jste mě tu teď urážet. Jedinej na koho můžete být nasraný jste vy sám, že jste se neozval, přestože to bylo dohodlé.
Ano je to můj problém, proto jsem jel 150Km za Panem Dědičem, dohodli jsme se na dalším postupu a on se na to prostě vys.al a teď to tu ještě schytám...

Děláte tu ze mě "páníčka" a sami se chováte jak arogantní volové