cukani v tahu x20xev
Moderátor: Moderátoři
-
cukani v tahu x20xev
Zdravim osazensto, prosel jsem obe fora a problem ktery mam jsem tak uplne nenasel.
Jel jsem na moravu, vse v poradku, tam jsem dotankoval a cestou zpet to zacalo. Pri pridani plynu se motor rozklepe, pri volnem pridavani vse v poradku. Cestou mi zacala tect vodni pumpa, tak jsem to strcil kamaradovi do servisu a rekl mu o tom cukani, vymenil tedy kabely, svicky, a zdalo se ze je to v poradku, ale zacalo to delat znova, , rikal jsem si natankoval jsem bordel, ted jsem vymenil filtr, stary rozparal a je relativne cisty, daval jsem ho tam loni v lete.
Vcera mi to 3x chciplo pri dojezdu do krizovatky, pak uz to zase nedelalo, rano katastrofa, vecer jelo auto jako z praku. To je zavada, ktera se strasne blbe hleda, mate nekdo nejaky napad?
Diagnostika v aute i na masine bez zavad
Jel jsem na moravu, vse v poradku, tam jsem dotankoval a cestou zpet to zacalo. Pri pridani plynu se motor rozklepe, pri volnem pridavani vse v poradku. Cestou mi zacala tect vodni pumpa, tak jsem to strcil kamaradovi do servisu a rekl mu o tom cukani, vymenil tedy kabely, svicky, a zdalo se ze je to v poradku, ale zacalo to delat znova, , rikal jsem si natankoval jsem bordel, ted jsem vymenil filtr, stary rozparal a je relativne cisty, daval jsem ho tam loni v lete.
Vcera mi to 3x chciplo pri dojezdu do krizovatky, pak uz to zase nedelalo, rano katastrofa, vecer jelo auto jako z praku. To je zavada, ktera se strasne blbe hleda, mate nekdo nejaky napad?
Diagnostika v aute i na masine bez zavad
- Reklama
Re: cukani v tahu x20xev
Měla sem podobnej problem, bylo špatný čerpadlo v nádrži a prasklá hadička od něj (ta část v nádrži)
Při jakymkoliv většim přidání se začlo dusit, vynechávat, střílet
Při jakymkoliv většim přidání se začlo dusit, vynechávat, střílet
-
Dik za typ, uz aby prestalo prset
-
Tak jsem prolezl co se dalo, ted jeste vymenim lambdu, pokud ani to nepomuze, pujde na dily, kdyby mel nekdo zajem
je možné, že je špatné zapalování, zkus si od někoho pujčit cívku a projeď se...
a pak ještě vadný regulátor tlaku paliva nebo prímo čerpadlo dávající nízký tlak
a pak ještě vadný regulátor tlaku paliva nebo prímo čerpadlo dávající nízký tlak
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
-
Dik za rady, lambdou se to mirne zlepsilo, ale porad nejde dle mych predstav, za hodinu si jedu pro volvo, takze pokud to chce nekdo na dily, nebo se v tom vrtat, je k dispozici.
Tak nahoď fotky a dej cenu,klidně do SZ.
Opel Omega 2,5 TD
Opel Vectra1,6 16v ex
Opel Vectra1,6 16v ex
-
fotky dodam pozdeji, pred chvili to kamos odvezl k sobe do prace, tady by se majiteli asi nelibily tri auta na dvore.
Jinak je inzerat hozeny kam patri. Cenu bych videl na desitku
Jinak je inzerat hozeny kam patri. Cenu bych videl na desitku
-
Tak aktualni fotky jsou tady
http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f=73&t=73915
http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f=73&t=73915