Vectra 1.8. 16v Pomoc
Moderátor: Moderátoři
Vectra 1.8. 16v Pomoc
Ahojte oplaci poprosil by som o radu. Mam vectru rv 98 , 1.8 16v benzin a blika mi žlta kontrolka motora a auto nejde naštartovat. Dakujem za skore rady .
- Reklama
Re: Vectra 1.8. 16v Pomoc
dnes som to napichol na diagnostiku a piše to zly signál s imobilizeru ak by niekto vedel navod alebo nejaky trik ako to vymenit vopred dakujem
Zkus odpojit a zapojit baterku. POkud to nepomůže tak se budešm muset povrtat v imob.
Blikající kontrolka motoru signalizuje chybu ve spojení čip-čtecí kroužek u spínačky (nenačtení čipu v klíči) nebo čtecí kroužek-jednotka imobilizeru, popř. chybu v jednotce samotné a motor v takovém případě NELZE nastartovat. Zkus (máš-li) druhý klíč nebo zkontroluj, zda ve stávajícím nechybí (nevypadl, neztratil jsi) samotný čip...
W124 E320 R6 Coupé 1994
U tohoto motoru to bylo spíš naopak. S čipem to nejelo a bez něj ano. Může za to chyba v imobilizeru. Ale samozřejmě chybějící čip je nejčastější problém. Pokud máš klíč i integrovaným DO tak rozebrat a zkontrolovat přítomnost čipu. U obyčejného klíče jsem snad nezažil aby čip chyběl. Jinak pomáhá přeprogramování imobilizeru.
http://www.opeldilybrno.cz info@opeldilybrno.cz
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
diagnostika TECH 2, prodej použitých i nových dílů Astra G,H Zafira A,B Vectra C Signum
tel: 777620300 nebo 777620301
takže vypada to na ten chip s toho kluča druhy kluč som bohužial niekde odpasol chcel som sa spytat či nema niekto navod ako si ten chip nanovo nastavim na tu riadiačku ???
Přenastavení či znovunastavení lze udělat jedině cestou diagnostiky...
W124 E320 R6 Coupé 1994
alebo neexistuje možnost ako ten imobilizeer vypnut ?
no nakoniec som našiel druhy kluč a s tym som to bezpečne naštartoval hura a dakujem wšetkym ktory mi poradili .