zdravim všechny mam problem konečně jsem sehnal kabel Op-com chinu a diky nemu se mi podařilo po dvou letech uživani auta ( VeCe ) zprovoznit ovladani palubního pc ( No hurá) jenže jak jsem to hledal a snažil se dat dokupy pošašil jsem neco asi vyresetoval ECU a CIM a musel znovu nastavit klič a imo abych vubec nastartoval. Ted auto sice jezdí ale nefunguje mi central ani kličem ani na dalku nesvití podsvícení palubovky ten panel ve dveřích řidiče funguje jen z poloviny neotevřu zadní okna kufr atd. Našel jsem to i přes op com v BCM(Body control module) a REC(Rear electrical centre) a DDM a PDM ( driver passengers door module) Ale všude kde potřebuji nastavit PRESET svítí INACTIV a nejde to přepsat vždy se to vratí do neaktivního dá se s tím pomocí OP-COMu neco dělat?? nebo jsem to odpravil do věčných lovišť díky moc za každou radu
Ps: Ještě mi nefunguje napajeni jakmile vytahnu klič vše je bez energie takže i nastavene hodiny zustanou na stejne hodnotě jako když jsem vytahl klič
polovina elektroniky auta nefunguje
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: polovina elektroniky auta nefunguje
Nechci malovat čerta na zeď,ale s největší pravděpodobností pomůže jenom tech2,takže buď servis opel nebo někdo kdo má tech 2 a to mně napadá jenom Roman k s brna.
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Možná sis měl něco trochu nastudovat,než ses do toho vrtal.Teď už ti nikdo takto neřekne,jestli to půjde nebo nepůjde spravit.Musí se to holt zkusit.Ale určo bych to teď dělal pouze TechII a pěkně od začátku.
JJ tak je mi jasne že to je moje blbost Ale tak servis to jistí už je objednáno další litr (možná vic) v trapu :-/ Kdo mohl tušit že op-com zvladne víc než čtení chyb a zakladni nastavení nejakých blbostí jako denní svícení atd . Každopádně všem dík za rady