Jaky vyfuk na 2,5 v6 benzin???
Moderátor: Moderátoři
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Jaky vyfuk na 2,5 v6 benzin???
potrebuji radu jaky posledni dil vyfuku dat na misto origo,aby mel hezky zvuk ale ne hlasity a ne tichy jako origo. koupim ... dik.
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
- Reklama
Re: Jaky vyfuk na 2,5 v6 benzin???
Ahoj, já mám sérii výfuk a na něm "laděnou" koncovku. Jen to decentně zvýrazní zvuk, žádnej randál
Omega Elegance 2,5i (2ooo), Corsa D 1,4i
Čaute, nevíte někdo o nějakém decentním duplexu na 2.5i V6. Ať jsou oba svody pěkně zvlášť;) popřipadě nějaké stránky, nic moc jsem nenašel. Díky
Omega Caravan 2.5 V6 (1998)
ex: VW Golf 1.8T GTI (1999)
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Spíše než duplex je vhodnější asi nějaký dva menší vejfuky z motocyklu, problém je jak ho narvat pod nádrž napravou stranu, pokud chceš mít napravo i nalevo trubku...
Opel Omega 2,5 V6,černá, 225000km, Recaro seačky, Snížený podvozek, tvrdé pérování, Opel Omega 2,0 16V CD LPG Zel.met. základ, zvýšená světlá výška, měkké pérování,300000km
No jo, ta nádrž je tam na prd. Ale proč z motorky?
Omega Caravan 2.5 V6 (1998)
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Někdo to tak dělá...nebo dáta místo koncových tlumičů duplex rezonátory na každou trubku zvlášt...ale ta nádrž...určitě by to šlo... do 5 tisíc by to nebyl u mýho mechanika problém koupit a napasovat a povařit...já se na to taky chystám pomalu, protože ten originální zvuk 2.5 V6 jako děravej žigulík mě už sere.
- henry
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme s mojim technikem vymysleli plán na alternativní vejfuk.
Na místo katalizátorů( jsou death) dáme rezonátory, na místo středových tlumičů, dáme koncové výfuky z felicie a na konce trubek budou nějaké okrasné koncovky.
Tak pak napíšu jaký je výsledek. Skoda že jde moooc těžko vyvést pravou rouru na pravou stranu v zadu pod nárazník...Takhle bude muset být obě roury na levé straně.
Důvod tohoto konání? Origo vejfuk má zvuk jako žigulik a neorigo jak dva žiguliky...hrůza. Chci mít hezký zvuk šestiválce.
Na místo katalizátorů( jsou death) dáme rezonátory, na místo středových tlumičů, dáme koncové výfuky z felicie a na konce trubek budou nějaké okrasné koncovky.
Tak pak napíšu jaký je výsledek. Skoda že jde moooc těžko vyvést pravou rouru na pravou stranu v zadu pod nárazník...Takhle bude muset být obě roury na levé straně.
Důvod tohoto konání? Origo vejfuk má zvuk jako žigulik a neorigo jak dva žiguliky...hrůza. Chci mít hezký zvuk šestiválce.