Xenony a denní svícení - vectra C
Moderátor: Moderátoři
Re: Xenony a denní svícení - vectra C
Zdravím Vás pánové,řekněte mě postup demontáže světla L AFL u VC ...Děkuji...
Vectra C Caravan 1,9 CDTI 110Kw r.v.2007
- Reklama
Velmi zjednodušeně - světlo drží na 3 šroubech - dva z nich jsou zvrchu, ty nejsou problém, potíž je spodní. Musíš povolit přední nárazník (torxy v oblasti podběhu kola) a oddálit ho směrem vpřed. Získáš tím mezírku mezi světlem a nárazníkem, aby jsi vyšrouboval třetí nepřístupný šroub světla.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Díky moc,zítra se na to hned vrhnu..megabeda píše:Velmi zjednodušeně - světlo drží na 3 šroubech - dva z nich jsou zvrchu, ty nejsou problém, potíž je spodní. Musíš povolit přední nárazník (torxy v oblasti podběhu kola) a oddálit ho směrem vpřed. Získáš tím mezírku mezi světlem a nárazníkem, aby jsi vyšrouboval třetí nepřístupný šroub světla.
Tak já denní svícení vyřešil takto...svítí to velmi dobře,homologace je samozřejmostí !!!
Takže jsi musel vrtat
A nějaké podrobnosti o světlech? Výrobce,cena...?
Insignia Sports Tourer 2.0 DTE MY2015
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost načipovat TPMS snímače
teac3: vypadá to moc hezky, jen doufám, že to taky splňuje předpisy o umístění, tzn. min. 250mm od úrovně vozovky, abys neměl problém na STK... http://www.topdrive.cz/pr-clanky/denni- ... jak-na-to/
W124 E320 R6 Coupé 1994
Jasně,musel....,ale zase to vypadá celkem slušně...martulik píše:Takže jsi musel vrtat
Cena 1.590.-Kč
Vyšlo to úúúplně přesně,nejnižší bod je 250 mm a pak už to leze nahoru ....Colommbo píše:teac3: vypadá to moc hezky, jen doufám, že to taky splňuje předpisy o umístění, tzn. min. 250mm od úrovně vozovky, abys neměl problém na STK... http://www.topdrive.cz/pr-clanky/denni- ... jak-na-to/
Mám ještě jednu otázku,když mám v "UEC" a "REC" vše vypnuto,co se týká denního svícení,tak mě stále svítí budíky,má to tak být ???
nemelo by svitit nic,pri odemknuti osvetleni spz
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo