corsa B vypinanie motora

1993-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Vtipny_IGI

corsa B vypinanie motora

Příspěvek od Vtipny_IGI »

zdravim vas...potreboval by som poradit..moj problem uz opretrvava skoro 4 mesiace mam corsu B 1.0 12v benzin.. motor X10XE... najazdene 140 000 km rocnik 1998.. som druhy majitel..auto mam uz rok a nemal som s nim problemy doteraz..voda sa mi netrati a ani olej....motor ide ako hodinky tichucko.... problem je nasledovny...auto ked je studene chyti ako hodinky prejdem par km zhruba 5-7 km a auto mi znicoho nic zdochne..nasledovne sa neda nastartovat par minut... nepomaha ani hned pridatie plynu ani podradzovanie..proste to je rychlost co nestihnem ani zaregistrovat a auto je kaput...auto vzdy ked sa zohreje na 90 stupnov tak ho vypne...tak sme to dali na diagnostiku a opravili chyby ukazovalo egr ventil a snimac klepania motora...egr sme zaslepili a snimac vymenili...ale stale to iste robi..este sme skusali termostat...palivovy filter..potom sme vycistili to co tade ide vzduch ..skrtiacu klapku alebo ako sa to vola..:D..ani to nepomahalo..skusali sme aj precistit vodny system. ani to nepomohlo...proste vzdy ked je 90 stupnov auto sa vypne a musim pockat par minut aby som zase presiel bud par metrov alebo par stoviek metrov..nerobi mi to ze raz za tyzden..ale robi mi to denno denne..za akukolvek pomoc vopred dakujem..uz si neviem rady

este jedna vec...svietila mi rok kontrolka ten blesk s motorom ci co to je...ale majitel mi povedal ze to opravovali ale kontrolka stale svieti...a vcera som vypol alarm ktori tam dorabali tak kontrolka uz nesvieti vobec pocas jazdy
Reklama

denny

Re: corsa B vypinanie motora

Příspěvek od denny »

Zkus vyměnit čidlo otáček klikové hřídele.Je to nejčastější příčinou tvých problémů.
Vtipny_IGI

tak teda skusim to vymenit..lebo ten co mi to robi mi vravel ze to nemoze byt ono :D...tak som to neriesil potom...ale velka vdaka za radu..lebo fakt uz neviem coho sa chytit..potom dam vediet ako to dopadlo
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Denny bude mít s vysokou pravděpodobností pravdu... ;) Čidlo kliky někdy začne žít svým vlastním životem - studené funguje normálně, ale jakmile se (motor) zahřeje, přestane. V lepším případě lze po (i částečném) vychladnutí nastartovat znovu, v horším případě odejde nadobro - vlastní zkušenost... :mrgreen:
W124 E320 R6 Coupé 1994
Vtipny_IGI

......DENNY......

......COLOMMBO......

chlapi velka ale VELKA vdaka za pomoc ... to co som ja riesil skoro 4 mesiace tak vy ste to vyriesili jednou vetou...uz som presiel cca 30 km a auticko slape perfektne ani raz ho nevyplo...este raz DIK
Odpovědět

Zpět na „Corsa B“