Ahoj,
tak zas a opět se mi začala v Cor(o)se (X10XEL) hlásí kontrolka diagnostiky, ovšem ono to je "prapodivné" dnes jsem v -10,5°C nastartoval. Kontrolka svítila po celou dobu co jsem se rozjel, dal dvojku a jak jsem před křižovatkou začal dobržďovat a vyřadil, tak kontrolka zhasla. Rozsvítila se opět v přeřazení z 1 na 2, když byl motor v zátěži. Po chvíli zhasla a pak si sem tam jen problikla. Nestalo se toto poprvé a proto by mě zajímalo, čím to přesně může být. Diagnostiku jsem při stěhování kajsi zahodil a nemůžu ji najít Nějaké nápady?? Předem moc děkuji
Chyba svítí/nesvítí...
Moderátor: Moderátoři
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Chyba svítí/nesvítí...
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
- Reklama
Re: Chyba svítí/nesvítí...
Jo,hledej.......diagnostiku....
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
mohl by to byt treba egr
astra j sportstourer 1.6sidi turbo
corsa d a12xer
ex zafira B a17dtr
ex astra H z17dth
ex corsa B x10xe
corsa d a12xer
ex zafira B a17dtr
ex astra H z17dth
ex corsa B x10xe
mám podobmej problém, taky se mi sem tam prostě rozsvítí kontrolka motoru, ale na chodu to nejde poznat, svítí cca 15 - 20 sekund a pak se vypne... EGR nemám a na diagnostice vůbec nic (mám k dispozici 2 diagnostiky) a dělá to spíš náhodně.. nebo jsem ještě nepřišel na nějakou souvislost s něčím
napíchnout to na diagnostiku když to svítí je taky nemožné, protože kontrolka svítí jen chvilku , a když nesvítí, tak ani není chyba..
napíchnout to na diagnostiku když to svítí je taky nemožné, protože kontrolka svítí jen chvilku , a když nesvítí, tak ani není chyba..
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
vectra11 -> snažím se a prohledávám krabice
honzina -> opět EGR?? tak to ho raději už zaslepím a hodím do pryč
ernst -> přesně tak, to jsme na tom stejně (a to úplně podle toho co píšeš) dneska bylo jen -8 °C a kontrolka nic je to prapodivné auto
honzina -> opět EGR?? tak to ho raději už zaslepím a hodím do pryč
ernst -> přesně tak, to jsme na tom stejně (a to úplně podle toho co píšeš) dneska bylo jen -8 °C a kontrolka nic je to prapodivné auto
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec