Ahoj, nejde mi otevřít přední kufr a tak se nedostanu k motoru Zatáhnu za páčku a kufr se ani nehne.
Poradíte mi jak to otevřít? Neřešil to už někdo?
Díky.
Zablokovaný přední kufr
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Zablokovaný přední kufr
ahoj,
nemáš ulomenou páčku? nebo prasklé lanko? .... zkus se podívat na to lanko co je u páčky, kdyžtak ho opatrně vytáhnout mimo páčku a zkus kleštěma lanko zatáhnout, je možné, že se ti posunul zámek a ty to páčkou už neotevřeš.....
Zkus ještě zahýbat s kapotou (u masky, tam kde je zámek)
Pak už jedině, že tam sáhneš zespod auta, dá se to krásně rukou odjistit... pokud máš spodní kryt motoru, tak ho budeš mouset odmontovat
nemáš ulomenou páčku? nebo prasklé lanko? .... zkus se podívat na to lanko co je u páčky, kdyžtak ho opatrně vytáhnout mimo páčku a zkus kleštěma lanko zatáhnout, je možné, že se ti posunul zámek a ty to páčkou už neotevřeš.....
Zkus ještě zahýbat s kapotou (u masky, tam kde je zámek)
Pak už jedině, že tam sáhneš zespod auta, dá se to krásně rukou odjistit... pokud máš spodní kryt motoru, tak ho budeš mouset odmontovat
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
pokud páčka pruží, tedy není urvané lanko, tak zkus kapotu otevřít ještě s někým, kdo bude kapotu mírně nazdvedávat, nebo tlačit dolů, mlžeš mít jen zatuhlou/přirezlou pružinu co jistí trn kapoty.
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
PŘEDNÍ KUFR? tak to mě fakt pobavilo
Ale jinak souhlasim..metoda zespoda je asi nejrychlejší a nejšetrnější k autu..než ten rámek rumplovat a třeba ho vyvyklat nebo ulomit. Přidělalo by ti to starosti
Ale jinak souhlasim..metoda zespoda je asi nejrychlejší a nejšetrnější k autu..než ten rámek rumplovat a třeba ho vyvyklat nebo ulomit. Přidělalo by ti to starosti