nabouraný levý bok

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
.Astrič.

nabouraný levý bok

Příspěvek od .Astrič. »

dobrý den, stala se mi bouračka a mám rozbitou levou zadní stranu auta vůbec nevím co si s tím teď počnu :( ,
myslíte si že toto bude možné opravit ? vyplatí se to vůbec, a kolik to tak bude stát ? rád bych si to do co nejvyšší míry opravil sám.
pokud koupím nové dveře tak nevím jak je nasadím protože je promáčklá i spodní konstrukce..
Přílohy
prima (4) jpgweb.jpg
prima (3) jpgweb temp.jpg
prima (2) jpgweb.jpg
Naposledy upravil(a) .Astrič. dne 12 dub 2014, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Reklama

vectra11

Re: nabouraný levý bok

Příspěvek od vectra11 »

Řešíš cenu opravy,takže počítám,že nedojde k proplacení a nehodu jsi způsobil ty. A jestli se to vyplatí? No jak to máme asi vědět???? Jestli auto potřebuješ nutně,máš na koupi jiného,atd.....
Místo "řešení opravy přes internet" raději navštiv karosáře v místě tvého bydliště a budeš mít jasno za kolik...
Tady ti každý řekne nějaký názor a nakonec z toho stejně máš guláš. Jiná je cena opravy v Praze a jiná ve Znojmě.
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Takhle podle fotografií to nevypadá tak zle - sehnat jiné dveře, koupit LZ lem, starý zmačkaný odříznout, srovnat a případně dovařit podběh, přivařit lem, nasadit dveře... :) Ale, jak už jsem psal, podle fotografií... :?
W124 E320 R6 Coupé 1994
.Astrič.

Příspěvek od .Astrič. »

dveře jsou nejmenší problém, důležité je aby pasovali do té promáčklé konstrukce pod nimi, takže by mě zajímalo jestli se dá opravit ta konstukce, v reálu to vypadá mnohem hůř.
.Astrič.

Příspěvek od .Astrič. »

náklady: 1300+200 materiál a 1300 práce
našel jsem super tejpka kterej to takhle opravil.
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“