No jestli mas vsechny kabely k dispozici, tak bych zkusil zapojit do konektoru ve sloupcich, zapojil konektory pro ovladani vsech oken a zkusil jestli stahovacka funguje, pak poznas, jestli je kabelaz natazena, podle me ale, pokud mas stahovani prednich oken v elektrice, tak kabelaz pro zadni okna do sloupku bude nachystana..
Taky nevim, zatim nemam ani ty stahovacky na zkousku...
Az vyzkousis tak mi sem dej prosim vedet..
Vectra B 2.0 16v 1996
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Vectra B 2.0 16v 1996
Ahoj tak se mi podařilo zamontovat palubní PC s displejem MID, samozřejmě zatím ukazuje nereálnou spotřebu, musím nechat přehrát software. Čeká mě také ještě uzemnění kabelů, čerpám odsud. Docela dobrý návod, má tam pár nesrovnalostí, např prohozené obrázky konektorů a nesedí barvy kabelů z konektoru, ale není to nic s čím by se nedalo vypořádat.
Měl bych dotaz, napadlo mě zapojit check oleje nějakým způsobem na pin přístrojů, do kterého vede kabel z čidla ke kontrolce do palubovky, takže tahle kontrola by zůstala funkční, je to možné udělat? Na který pin přistrojů vede kabel z toho čidla?
Snad jsem to napsal srozumitelně, ještě dodám, že ve schématech se moc nevyznám...
Měl bych dotaz, napadlo mě zapojit check oleje nějakým způsobem na pin přístrojů, do kterého vede kabel z čidla ke kontrolce do palubovky, takže tahle kontrola by zůstala funkční, je to možné udělat? Na který pin přistrojů vede kabel z toho čidla?
Snad jsem to napsal srozumitelně, ještě dodám, že ve schématech se moc nevyznám...
Re: Vectra B 2.0 16v 1996
To by asi nešlo, protože na check oleje na MID tě upozorňuje na nízkou hladinu oleje, zatímco kontrolka a budíkách na nízký tlak oleje. Jsou to dvě odlišná čidla.