Servo

1994-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Verunie

Servo

Příspěvek od Verunie »

Zdravím,chtěla jsem se jen zeptat,koupila jsem,Opel Tigra 1,4,ale mám sní problém,měla servo ale už ho nějakým záhadným způsobem nemá,olej v servu je,ale pořád to nefunguje,muže mi někdo poradit co stým muže být?? Děkuji za odpověď.
Reklama

Kuba
Kontaktovat uživatele:

Re: Servo

Příspěvek od Kuba »

Ahoj, jak je na tom servopumpa?? Ozývají se nějaké zvuky při vytočení kol do plnýho rejdu?? Pokud olej ve vyrovnávací nádobce je a posilovač přesto nefunguje, tak je chyba někde mezi nádobkou a samotným řízením (řídícím mechanismu), takže doporučuji zkontrolovat stav servopumpy (hukot, netěsnot hřídelky, pohon řemenice servopumpy), dále by to chtělo kouknout na hydraulické vedení (hadice) jestli není někde ucpané, popř. kovové kolena jestli nejsou "zlomené" (zlom zabraňuje proudění oleje). Takhle "naslepo" se to hůře určuje, ale snad rady pomohly
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec

Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
Verunie

Re: Servo

Příspěvek od Verunie »

Děkují rada se hodila musela jsem vyměnila jsem čerpadlo tým to nebylo tak jsem šla po té řídicí jednotce a bylo to tým.
Odpovědět

Zpět na „Tigra“