no sport by to možná mohl bejt taky... koukal jsem že je tam kůže nebo polokůže (neni to dostatečně poznat z fotek) a taky má tu masku chromovou. no ty kilometry jsou fakt parádní ale na tu spotřebu čumim jako docela fest neboť s tou mojí se dá jezdit i za 6.5 l ....osobně většinou mam spotřebu okolo 7 lHonza-GTC píše:Princ William:
No nevím přesně co to je za výbavu,ale myslím že SPORT. Motor jede dobře,jen se mi zdá že by mohl jet líp. no s tím jezdila nejaká německá důchodkyně,takže ho asi nedostatečně zajela. ma najeto 27 000,-takže si ho zajedu sám podle sebe. jinak jede hezky,až na tu spotřebu 8,8l/100km
Naše auta a my
Moderátor: Moderátoři
- Princ William
Re: Naše auta a my
Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, Duplex
- Reklama
Čau no je to v kůži,sedačky jsou fakt super. s tou spotřebou nejsem moc spokojený,uvidim co to bude delat casem. uz to pomalinku začalo klesat,tak snad to bude dobry.Princ William píše:no sport by to možná mohl bejt taky... koukal jsem že je tam kůže nebo polokůže (neni to dostatečně poznat z fotek) a taky má tu masku chromovou. no ty kilometry jsou fakt parádní ale na tu spotřebu čumim jako docela fest neboť s tou mojí se dá jezdit i za 6.5 l ....osobně většinou mam spotřebu okolo 7 lHonza-GTC píše:Princ William:
No nevím přesně co to je za výbavu,ale myslím že SPORT. Motor jede dobře,jen se mi zdá že by mohl jet líp. no s tím jezdila nejaká německá důchodkyně,takže ho asi nedostatečně zajela. ma najeto 27 000,-takže si ho zajedu sám podle sebe. jinak jede hezky,až na tu spotřebu 8,8l/100km
- Princ William
jj kůžička je fajn , hlavně na úklid, sám jí mam a tak vim o čem píšeš a taky si to chválim... akorát jí mam v předchozím modelu než máš ty tak to je fajn že leze dolů ta spotřeba i když teď to nebude ještě takový protože začíná bejt zima v létě se dá nahonit mnohem lepší spotřebaHonza-GTC píše:Čau no je to v kůži,sedačky jsou fakt super. s tou spotřebou nejsem moc spokojený,uvidim co to bude delat casem. uz to pomalinku začalo klesat,tak snad to bude dobry.
Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, Duplex
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tak taky přihodím pár foto svého vozítka Vectra B, motor 1.6 16V (pokukuju po 2.O 16V) kola Dotz Shuriken 7x17 ET 35, pneu Nankang UltraSport NS II
po koupáníčku
s "předkožkou"
v garáži
zadní lampy(tu je vidět poze jedna, ale mám obě)
nyní se nachází ve stádiu "plňák - části karoserie jsou pouze v plniči, nějak není čas na dodělání a penízky na lak)
po koupáníčku
s "předkožkou"
v garáži
zadní lampy(tu je vidět poze jedna, ale mám obě)
nyní se nachází ve stádiu "plňák - části karoserie jsou pouze v plniči, nějak není čas na dodělání a penízky na lak)
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Aby to neomlátili kamínky
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen na to ?..... hmm... už sem to viděl.. většinou si to dávají na zimu, ale je tam zeleno až běda, tak to nechápu no...
Opel Astra G 1,7 DTi, chip
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já s tím jezdím celoročně, to pak vidíš ty udivené pohledy spoluobčanů když jedu okolo hlavně je to stájlingFrydex píše:Jen na to ?..... hmm... už sem to viděl.. většinou si to dávají na zimu, ale je tam zeleno až běda, tak to nechápu no...
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.