Použité katalyzátory
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Použité katalyzátory
Vykoupím od Vás staré použité katalyzátory, poškozené i nekompletní. Více info na http://www.katalyzatorybrno.cz. V případě zájmu dejte vědět. V Brně a velmi blízkém okolí od 1-2ks, jinak dohoda. Díky dík
- Reklama
Re: Použité katalyzátory
Hop nahoru, stále aktuální..
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Mám tu cca 200 g rozsypané mřížky z katíku. Má smysl to řešit nebo to mám vyhodit?
Cau, hele to je tak v radu 100-200,-, pokud netusi nejak vic z ceho to je..
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Dík za odpověď. Počkáme až toho bude víc - mám podezření na další rozsypaný katík v jednom z našich aut
- Hellborn
- Kontaktovat uživatele:
Na Vectra B 2,0DTH (74kw) mám doma nějakej Bosal.
Pěknej, plněj až po vrch, ale předpokládám, že to je podle výrobce nějaká náhrada.
To pro tebe asi význam mít nebude co?
Pěknej, plněj až po vrch, ale předpokládám, že to je podle výrobce nějaká náhrada.
To pro tebe asi význam mít nebude co?
1) Frontera 2,2 DTL
Hop nahoru .)
Ceny slusne, nejlepe kdyz poslete fotku, poslu Vám cenu. Beru i nekompletni katy (pak cena podle množstvi zbylého monolitu uvnitř, 100% monolitu = 100% ceny, 50% monolitu = 50% ceny, easy way).
V pripade pouze vymlaceneho vnitrku cena dle typu, ze ktereho to pochazi.... Jinak prosim o katy vcetne obalu, je to jednodussi na identifikaci.
Tel. a více info na strankach: katalyzatorybrno.cz nebo zde nebo v SZ.
Dekuju
Ceny slusne, nejlepe kdyz poslete fotku, poslu Vám cenu. Beru i nekompletni katy (pak cena podle množstvi zbylého monolitu uvnitř, 100% monolitu = 100% ceny, 50% monolitu = 50% ceny, easy way).
V pripade pouze vymlaceneho vnitrku cena dle typu, ze ktereho to pochazi.... Jinak prosim o katy vcetne obalu, je to jednodussi na identifikaci.
Tel. a více info na strankach: katalyzatorybrno.cz nebo zde nebo v SZ.
Dekuju
Zitra zase Praha a někam nahoru, kdyby byl zájem ozvěte se. V pátek pak pravděpodobně Plzeň a Šumava. Dejte vědět...