Nove forum - namety, pripominky, vse piste sem :)
Moderátoři: genius0011, Trdlo, Moderátoři
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nove forum - namety, pripominky, vse piste sem :)
Ono kdyby nebylo 1000 českých Opel klubů, ale byl jeden pořádný s jedním pořádným fórem, tak je to taky jiné... a ani by mi nevadilo přispívat na provoz
- Reklama
Objektivne napisu, ze jediny poradny byl ve sve dobe Kadett.cz potazmo pak Opelastra.cz, ale potom, co vzniklo Astra-g.cz, kde dle navstevnosti je nejvice sledovany web i forum o oplech v CR, to je asi jasny. Jen to je proste zamerene jen na gecka a zafiry, proto vznikl tento web Opel-forum.cz, aby i majitele ostatnich modelu meli "to sve".
Problem je, ze opel webu je zde opravdu dost, ale kvalitni forum, kde nebude hafo spamu a moderatori budou znali veci, jako treba zde ci na zminovanem geckovem webu, tak to je problem zajistit, ale myslim ze nam se to podarilo i pres "ty reklamy".
Problem je, ze opel webu je zde opravdu dost, ale kvalitni forum, kde nebude hafo spamu a moderatori budou znali veci, jako treba zde ci na zminovanem geckovem webu, tak to je problem zajistit, ale myslim ze nam se to podarilo i pres "ty reklamy".
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Fora, kam chodím pravidelně:
opel-forum.cz
calibra.cz
kadett.cz
opeloldschool.cz
Fora, kam jdu občas:
astra-g.cz
corsaclub.cz
gsi.cz (to už je mrtvé)
Fora, o kterých vím, ale nenavštěvuji
astra-h.cz
opelclubrenbau.cz
vectra.cz
Určitě by se ještě něco našlo. Že prvotně nevzniklo nějaké obecné forum, kde by každý model měl svoji kategorii (asi jako tyto stránky) a vše bylo pěkně na jednom místě. Sposta věcí je stejná, ať se jedná o Kadetta nebo Omegu. Ale s tím asi těžko něco naděláme, jsou to zaběhlé stránky a uživatelé jsou zvyklí... a kvůli mě asi nezačnou všichni chodit na jedno místo
opel-forum.cz
calibra.cz
kadett.cz
opeloldschool.cz
Fora, kam jdu občas:
astra-g.cz
corsaclub.cz
gsi.cz (to už je mrtvé)
Fora, o kterých vím, ale nenavštěvuji
astra-h.cz
opelclubrenbau.cz
vectra.cz
Určitě by se ještě něco našlo. Že prvotně nevzniklo nějaké obecné forum, kde by každý model měl svoji kategorii (asi jako tyto stránky) a vše bylo pěkně na jednom místě. Sposta věcí je stejná, ať se jedná o Kadetta nebo Omegu. Ale s tím asi těžko něco naděláme, jsou to zaběhlé stránky a uživatelé jsou zvyklí... a kvůli mě asi nezačnou všichni chodit na jedno místo
Prvni fora co jsi vypsal jsou pro majitele starsich modelu, treba kdo ma insignii neboi treba novou zafiru ten ma na vyber z 1-2 webu, takze bych to nevidel tak hrozne
ahoj, kam prosím zmizelo tlačítko "Zobrazit nové příspěvky"
mě moc schází a stýská se mi po něm. nebo je nějaké nové na které jsem nepřišel.
děkuji ti
mě moc schází a stýská se mi po něm. nebo je nějaké nové na které jsem nepřišel.
děkuji ti
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Vlevo nahoře Rychlé odkazy a pak Nové příspěvky.
W124 E320 R6 Coupé 1994
děkuji, to jsme to dopracovali v 21. století, co?
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Hodilo by se okýnko editovat/smazat příspěvek.
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (7.7 KiB) Zobrazeno 6903 x
- F_X16SZR 99'' - Classic
- F_X16SZR 97'' - Off
- Dedra 1.6 97" - Prime
- F_X16SZR 97'' - Off
- Dedra 1.6 97" - Prime
Pokdu neco chces smazat napis mi, co se tyce uprav, je na to asi hodina, to snad kazdy zvladne rozmyslet si co chtel napsat.