Nastavení intervalu pro výměnu oleje
Moderátor: Moderátoři
Re: Nastavení intervalu pro výměnu oleje
Mě to takhle vyhovuje.. sem zvyklej se poutat, ale když jedu někam "za roh" tak sem rád, že to celou dobu nepípá. Zajímalo mě jestli se to tam vůbec dávalo
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
- Reklama
Ahoj,
nevite jak je to s delkou servisniho intervalu VeCe Z19DTH/2008. Menil jsem olej zhruba pred rokem a jeste jsem nemel OpCom, takze jsem resetnul inspection counter rucne. Po resetu to psalo 30000km. Ted po roce mam ujeto neco pres 15000km a uz se mi objevuje INSP1000. Kdyz jsem se dival do ECU pres OpCom pise to Remaining oil life 52% a Engine Oil Change Warning Inactive. V Astra H sekci jsem nasel screenshot z OpComu pro Astru H, kde je videt i life counter pro cas Remaining Oil Life Warning (Time): https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view , ten jsem ale v v zadnem ECU measurement bloku pro VeCe Z19DTH nenasel.
Podle Etzolda by mel byt interval pro tuto motorizaci 2 roky. Jine zavady jsem pres OpCom nevycetl, takze nevim proc se me to snazi dostat do servisu.
Resetovat cely Engine oil counter se mi nechce, protoze tak prijdu o stav toho realneho oil life counteru. Nevite kde je ten time interval pro VeCe v OpComu schovany pripadne zda lze resetnout jen ten casovy counter?
Diky
OnMi
nevite jak je to s delkou servisniho intervalu VeCe Z19DTH/2008. Menil jsem olej zhruba pred rokem a jeste jsem nemel OpCom, takze jsem resetnul inspection counter rucne. Po resetu to psalo 30000km. Ted po roce mam ujeto neco pres 15000km a uz se mi objevuje INSP1000. Kdyz jsem se dival do ECU pres OpCom pise to Remaining oil life 52% a Engine Oil Change Warning Inactive. V Astra H sekci jsem nasel screenshot z OpComu pro Astru H, kde je videt i life counter pro cas Remaining Oil Life Warning (Time): https://www.opel-astra-h.cz/forum/downl ... &mode=view , ten jsem ale v v zadnem ECU measurement bloku pro VeCe Z19DTH nenasel.
Podle Etzolda by mel byt interval pro tuto motorizaci 2 roky. Jine zavady jsem pres OpCom nevycetl, takze nevim proc se me to snazi dostat do servisu.
Resetovat cely Engine oil counter se mi nechce, protoze tak prijdu o stav toho realneho oil life counteru. Nevite kde je ten time interval pro VeCe v OpComu schovany pripadne zda lze resetnout jen ten casovy counter?
Diky
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
30 tis km alebo 1 rok, preto Ti pise servisny interval
INSIGNIA ST A20DTH AT 200PS COSMO, VECTRA C CARAVAN COSMO+, Z19DTH, AT,
OPEL-SHOP.SK, Diagnostika GM MDI, aktivácia pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421915850900
OPEL-SHOP.SK, Diagnostika GM MDI, aktivácia pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421915850900
keďže ste mu neodpovedali tak medzitým už v septembri 2013 zadrel motor
-
- Kontaktovat uživatele:
Když to jen resetuji, tak po kolika Km se mi to zase rozsvítí?
30 000Km? Není to moc třeba na polosintetiku?
30 000Km? Není to moc třeba na polosintetiku?
Darwi