jakou golu koupit?
Moderátor: Moderátoři
jakou golu koupit?
zdravim oplaci,chci si poridit nejakou cenove dostupnou a zaroven kvalitni gola sadu.z jakeho materialu by mela byt?co rikate na tuhle,vydrzi opravy v garazi nebo se to zezvejkne?http://www.lidl.cz/cps/rde/www_lidl_cz/ ... l&id=13381
- Reklama
Re: jakou golu koupit?
záleží co od toho očekáváš a na co budeš sadu využívat......já jsem zastáncem Tony už skoro 17 let a nikdy jsem neměl problém, kolikrát jsem povoloval kola ráčnou
různé nástavce a torxy jsem bral od Stanley (patří pod Tonu)....bylo to levnější než Wurth
Tato sada z Lidlu nemusí být špatná (bohužel neznám nikoho kdo ji má) ale nepočítej s tím, že ti pomůže rozebrat celé auto. Na běžné opravy by to stačit mohlo.
různé nástavce a torxy jsem bral od Stanley (patří pod Tonu)....bylo to levnější než Wurth
Tato sada z Lidlu nemusí být špatná (bohužel neznám nikoho kdo ji má) ale nepočítej s tím, že ti pomůže rozebrat celé auto. Na běžné opravy by to stačit mohlo.
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
uz jsem ji koupil,nevypada to spatne.je to made in germany a ocel chrom vanad.zitra dojdou stabilizatory a cepy rizeni,tak uvidim jak to gola zvladne:)
tak dej pak vědět, jak slouží
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Myšlenka dne:
tak cepy nedorazili,az v pondeli.pak napisu co a jak.