Frontera 2001 3,2 v6 pri razeni se sami zvedaj otacky.
Moderátor: Moderátoři
Frontera 2001 3,2 v6 pri razeni se sami zvedaj otacky.
ahoj chtel bych se zeptat jestli nekdo z vas nema stejny problem. pri razeni -respektivne kdyz seslapnu spojku vyleti mi otacky cca tak o 1000 nahoru,nebo kdyz jedu z kopce a vyradim treba pri 3000tis. tak otacky nespadnou dokud nezastavim. na volnobech obcas chcipa, no a k tomu jeste musim mit vypojenou vahu vzduchu ( s ni to vubec nejede) na palubce mi sviti oranzova kontrolka motoru-diagnostika ukazuje chudou smes paliva . benzinovy filtr novy a vaha vzduchu skousena na kamaradovo aute a to jede bez problemu . nevedel by si nekdo s tim rady???? za vsechny odpovedi diky
- Reklama
Re: Frontera 2001 3,2 v6 pri razeni se sami zvedaj otacky.
Máš odpojenou váhu vzduchu, tož ŘJ jede podle nějaké pevně přednastavené mapy a snaží se motor udržet v chodu. Vyměň váhu vzduchu - na mém motoru byla taky příčinou potíží s volnoběhem...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Colommbo píše:Máš odpojenou váhu vzduchu, tož ŘJ jede podle nějaké pevně přednastavené mapy a snaží se motor udržet v chodu. Vyměň váhu vzduchu - na mém motoru byla taky příčinou potíží s volnoběhem...
no ale u kamarada ta vaha funguje ,to je divny ne_??
Ach so, tož to jsem v úvodním příspěvku nejspíš přehlédl, omlouvám se, mea culpa... A v paměti závad (jinou "diagnostiku" jste, předpokládám, nedělali) tedy byl uložen nějaký kód závady - jaký...?
W124 E320 R6 Coupé 1994
no mel sem to jen na origo oplackej diagnostice ta ukazuje jen chudou smes paliva. ale skusim to vzit jeste nekam jinam a uvidim
Jak už tu psali někde denny a spol. - (asi lambdou) vyhodnocená chudá směs je důsledek něčeho a je potřeba zjistit čeho, prostým vyčtením paměti závad se to však nezjistí...
W124 E320 R6 Coupé 1994