Central dveri za vodicom

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Chip13

Central dveri za vodicom

Příspěvek od Chip13 »

Dobry den uz dlhsiu dobu ma stve ze mi nefunguje central na bocnych zadnych dverach, chcel som sa pozriet na kable v prechodke, ale ked som ju vybral z dveri tak som sa nedostal ku kablom a preto som ich nevedel skontrolovat, nevedel by mi niekto podarit ako presne skontrolovat kable v prechodke zadnych dveri?
Dakujem

Opel Vectra B caravan
Reklama

mxn

Re: Central dveri za vodicom

Příspěvek od mxn »

No, neni to sice idealni reseni, ale da se opatrne rozriznout a pak zase stahnout samosvaritelnou silikonovou paskou. Po rozriznuti se pripravte ze polovina kabelu bude s prasklou izolaci (treba zaizolovat) a nektere mozna i preruseny (sletovat a zatahnout smrstovackou). Vectry na to trpi.
Vectra B 2.0i 16V (X20XEV), facelift 2000
Chip13

Příspěvek od Chip13 »

hm.. to je pekne riesenie ale akosi ako studak na samozavarovaciu pasku za 1 700,- akurat nemam, tak sa pytam ci by sa nenaslo niejake ine kusok lacnejsie riesenie?

Dakujem.
P.S.

Příspěvek od P.S. »

a co tu průchodku nastrkat do dveří zkouknout kable opravit a pak ji zas vystrkat zpět
ke kabelům na zadních dveřích sem se dostával při zavřených dveřích jak sem je odevřel přístup na prd
a pokud to nebudou kabely tak tě čeká vyndat zámek a vyměnit mikrospínač
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
mxn

Příspěvek od mxn »

Tady ji maji za cca 200,- Kc, na ebay jeste trochu levneji, ale s touto mam lepsi zkusenosti.

http://www.autodily-tomes.cz/225-821100 ... i-silikonu
Chip13 píše:hm.. to je pekne riesenie ale akosi ako studak na samozavarovaciu pasku za 1 700,- akurat nemam, tak sa pytam ci by sa nenaslo niejake ine kusok lacnejsie riesenie?

Dakujem.
Vectra B 2.0i 16V (X20XEV), facelift 2000
fisity

Příspěvek od fisity »

Stačí rozpojit průchodku u B-sloupku, stáhnout gumu na svazku, který vede od dveří a za každý kabel lehce zatáhnout. Zlámaný vám půjdou naproti.
Odzkoušeno 3x, 3x mi vylezl rotržený, 3x jsem tim nic nezničil, 3x jsem tam protáhl nový a naletovatl před a za průchodkou (na to už musí dolu tapec).
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“