OBD diagnostika

Informace ohledně aktualizací, DVD mechanik a jiných multimedií a elektroniky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
paroli

OBD diagnostika

Příspěvek od paroli »

typ na zajímavou fičuru

OBD interface z číny lze za 25UDS plus softík na iPAD

http://www.palmerperformance.com/products/dashcommand/
Insignia 1.5 GS MY20
Reklama

Brembo SV

Re: OBD diagnostika

Příspěvek od Brembo SV »

ten obd mám zakupený na SK za 17€ http://www.sunnysoft.cz/zbozi/169PCI-01 ... phone.html. Ide to i cez android,je na to app Torque. Musím poznamenat,že na Insignii chybové kody nenačíta,ale vie ich vymazat. Množstvo senzorov nepodporuje-napríklad DPF,teploty olejov ale zase načíta teplotu katalyzátora. Samotný modul niekedy produkuje chybové hlásenia najma ohladom tračného a stabilizačného systému,taktiež občas mimoriadne nepríjemnu ohladom zabezpečenia vozidla-imobilizér,vozidlo nie je možné naštartovat,prístrojový panel sa neaktivuje,nefunkčnost AFL,riadenia,športového podvozku. V takomto prípade je nutné vypnut zapalovanie a obd adaptér vytiahnut. Pokial vozidlo nie je možné opat naštartovat,je nutné odpojit batériu a takto resetovat systémi. Takže,ked sa chceš vyhnut problémom,NEKUPOVAT !!!!!!!!! Na zálkade tejto app som dospel k názoru,že teplomer vody na insignii je k ničomu-stabilne premeriava teplotu o 5 stupnov,v skutočnosti je nižšia. Krátkodobé zvýšenie teploty teploty na 90 nezaznamená. Pri dosiahnutí teploty 85 stupnov a výchylkách v rozmedzí +-5 stupnov neustále ukazuje na 90. Termostat udržiava teplotu v rozmedzí 83 až 87 stupnov. Tak som ten krám reklamoval a poslali mi spat na učet many. Mám opat zakupenu novu verziu ww.sunnysoft.cz/zbozi/169PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android-a-windows-phone-4216595.html táto už nevytvára chybové klásenia,takže nesposobí nepojazdnost vozidla. Niektoré senzory taktiež ako predošlá nepodporuje.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Autorádia + navigace + elektronika“