skripanie-spojka?meneni dvojhmotak
Moderátor: Moderátoři
skripanie-spojka?meneni dvojhmotak
Nazdar.menili mi dvojhmotny zotrvacnik,po vymene zo servisu zacala asi spojka skripat ako zelezo na zelezo ked zaradim 1,spiatocka,ale iba pri zabere,sem tam ten isty zvuk aj pri inych rychlostiach-tiez iba v zabere-kdesi som cital ze menit zotrvak maju s dakym spec nastrojom a nakrokovat ci ako to bolo inak nezvratne poskodia spojku . vdaka za postrehy a napady
mam vectru c 2006 110kw
mam vectru c 2006 110kw
- Reklama
Re: skripanie-spojka?meneni dvojhmotak
Ved to,dnes som im ho tam s5 doviezol,len mne ako laikovi hocico mozu nahovorit ze spojka bola zla atd,ale dovtedy ziaden problem.Ide aj o to ze ak by menili spojku a ak by bola pravda ze sa ma dako nastavovat dvohmotak inak dototo spojku,ci spetne z tej poskodenej spojky zistim ci poskodenie sa nestalo vdaka "odbornej" montazi dvojhmotaku
Vyčkej, myslím, že kolega denny k tomu bude mít hodně co napsat...
W124 E320 R6 Coupé 1994
jj cakam,zatial si otvorim lahvaca-aj tak nemozem soferovat
Spojka ,pokud se má znovu použít,tak se musí i odmontovávat nářadím na SAC spojky.
Jedná se o to,že spojka se montuje s předepnutým přítlačákem.Pokud ji někdo odmontoval jen tak,tak určo se nakrokovala jakože na ojetou lamelu.Nakrokovat zpět přítlačák není taková legrace a kdo nezná princip a nemá forichtung,tak to neudělá.Nezbude než nechat namontovat novou spojku za použití nářadí na SAC spojky.
A další chybou je to ,že se občas neznalému podaří namontovat lamelu opačně,to pak taky kovově pěkně kvičí.
Jedná se o to,že spojka se montuje s předepnutým přítlačákem.Pokud ji někdo odmontoval jen tak,tak určo se nakrokovala jakože na ojetou lamelu.Nakrokovat zpět přítlačák není taková legrace a kdo nezná princip a nemá forichtung,tak to neudělá.Nezbude než nechat namontovat novou spojku za použití nářadí na SAC spojky.
A další chybou je to ,že se občas neznalému podaří namontovat lamelu opačně,to pak taky kovově pěkně kvičí.
Jj vdaka zatial,akonahle sa cosi viac dozviem budem informovat ako som dopadol
No vece uz je zo servisu,kupili nastroje na to a urobili,ale ......,ale zas pre zmenu su velke vybracie na spojkovom pedale ked ho jemne stlacim,co zas dototo?
Zkurvili ti přitlačák a přes ložisko se ti nese až do pedálu.Život je holt už takovej.