problem s korozí

1994-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
tigr122

problem s korozí

Příspěvek od tigr122 »

Ahoj mam takový problém s korozí u tygry koupil jsem ji a nevšim jsem si že se mi propadají sedačky na obou stranách je díra v podlaze a čouhá ven držák s uchycenou sedačkou tak sem se chtěl zeptat zda se stým někdo nesetkal a neví jak nato jak to vyřešit?jak by seto dalo vyvařit? :( budu rád za jakoukoliv radu
Reklama

vectra11

Re: problem s korozí

Příspěvek od vectra11 »

Sorry, ale jestli sis nevšiml, že ti čumí sedačky z pod auta, tak bys měl dostat medaili :) Jinak vyvařit se to dá úplně stejně jako jiné auto. (pokud tam ještě zbyl nějaký zdravý plech)
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
ZDENDA1

Příspěvek od ZDENDA1 »

jo kamaráde, tomu se nevyhneš....já to měl u Tigry také, vše pod plastama, zadní čelo a podlaha :roll:
budeš to muset nechat vyvařit, dát nějaké záplaty zevnitř a zespod to pak pořádně zastříkat gumoasfaltem...
já to u Tigry pořešil tak, že jsem z jiného (lepšího) vozu vyřízl spodní část s držákem na sedačku a ten díl se navařil na podlahu té mé (tam jsem ten držák zase uřízl, jen z vrchu aby mi zůstal spodek podlahy) ... ;)
CZECH TRUCK TEAM

Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
tigr122

Příspěvek od tigr122 »

díky za radu také jsem přemýšlel o něčem takovým to z něčeho vyříznout nebo nějakej silnej plech navařit no jinak jsem to kupoval ve tmě a svítil pod to baterkou a nevšiml si až ráno ale bylo to auto levně tak si nemohu stěžovat :roll:
Odpovědět

Zpět na „Tigra“