Zablokovane dvere

1993-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Vtipny_IGI

Zablokovane dvere

Příspěvek od Vtipny_IGI »

ahojte chlapi...chcem poprosit ci by mi dakto nevedel poradit... v tomto sa nevyznam a fora som obehal ale nejako nic som nenasiel...
proste ma uz ide slahnut...dvere sa mi same od seba centralne zatvorili (raz zacas mi to robievalo)..problem je v tom ze ovladac mam pokazeny tak ich nemozem otvorit na dialku..jedine mozem klucom otvorit dvere sofera a kufor...a dvere neotvorim ani zvnutra nezdvihnem ten cuplik (neviem ako sa to vola dvojite zamykanie ? )...ci jedine co mi ostava je kupit skrinku a vymenit ju ...

PS : je to komedia ked v meste kde sa pozera na vas 100 ludi... a vy vystupujete dverami a tymi istymi dverami vystupia este 2-3 ludia :D

..... za akukolvek informaciu DAKUJEM
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: Zablokovane dvere

Příspěvek od Fritol »

no řidičovy dveře by měli mít ovladani v zamku takže kdyz se to odemkne mělo by to odemknout i zavoru.. pokud ne asi bude něco špatně v zamku u řidiče.. a nebo zkusit opravit dalkové ovladaní. a nebo se povívejte na pojistku centralu jestli neni prasklá.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
denny

Re: Zablokovane dvere

Příspěvek od denny »

U Bečkové Corsy se často rozlomila v zámku taková slitininová část a tím nelze dát impuls do jednotky centralu a ten zůstává zajištěný tzv závorou/mech zablokování/.
Odpovědět

Zpět na „Corsa B“