tečenie oleja
Moderátor: Moderátoři
tečenie oleja
ahojte, pred pár dňami som mala menšiu autohaváriu, vlastne len šmyk do hlbokého jarku, pri vyťahovaní sa odtrhol predný nárazník, no myslím, že je to pri tomto probléme nepodstatné, auto bolo funkčné, no keď som ho zaparkovala, všimla som si, že tiekol olej po ceste, keďže bolo mokro, tak bol viditeľný mastný fľak stekajúci spod auta...No nevytieklo veľa, v motore olej ostal, tak sa chcem spýtať, odkiaľ to mohlo vytiecť? a koľko by stála oprava? Auto je odvtedy odstavené, ani neviem či funguje. Prosíím o radu
- Reklama
Re: tečenie oleja
Takhle po netu těžko radit, odkud mohl olej být, natožpak kolik by asi mohla stát oprava. Pokud nějaké množství oleje skutečně odněkud vyteklo, může být třeba i poškozená vana motoru (lepší varianta) nebo skříň převodovky (horší možnost). Niet inej cesty, než se pořádně podívat zespodu na auto...
P.S. Podle vůně a vzhledu vyteklého oleje je možné poznat, jde-li o motorový nebo převodový.
P.S. Podle vůně a vzhledu vyteklého oleje je možné poznat, jde-li o motorový nebo převodový.
W124 E320 R6 Coupé 1994
Re: tečenie oleja
ďakujem, snáď to bude tá lepšia varianta... mesiac je auto odstavené, bojím sa ho aj naštartovať a je možné, že by niekto mohol ukradnúť nejakú súčiastku keď tam chýba predný nárazník? Dneska som si auto obzerala a zdalo sa mi to zo strany spolujazdca nejaké prázdne alebo možno aj poškodené... nemám tušenia aké súčiastky sa na tej strane majú nachádzať