Mám problém s radením hlavne s 1,2. Niekedy spiatočka. 118kW manuál.
Robí to aj po zahriati. Niekedy na krizovatke alebo pri dojazde nejde zaradit 2, teda velmi tazko, silou. To uz nie je sradna. 90 000 km práve na 4 garancke a zavada sa neprejavila, kde sa menil aj olej prevodovky. Vsetko mozne.
Objavi sa to obcas 1x tak za 200km. Potom zase ok.
Inak pocas 90k km sa menili. zadne kotuce 7000 v zaruke, predne kotuce 60 tisic. Pri 90 platicky a rovno v sade aj s kotucmi. Ziadna ina zavada sa neprejavila.
Edit: Už to robí aj 3,4,5
Radenie rýchlosti
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Radenie rýchlosti
Přední kotouče za 60 000 korun nebo po ujetí 60 tis km?
Já dával přední kotouče brembo vč destiček brembo a stálo mě to 7500 Kč. Servisák mi to dal za jeho nákupku a auto brzdí luxusně.
Jinak ohledně těžkosti řazení - já to měl vloni v zimě. Nešla dát 1 a 2 či zpátečka, když auto dlouho stálo. Bylo mi řečeno, že prý spojkové lamely po delší době v zimě tuhnou, ať jsem opatrný při řazení na začátku. Pro jistotu vyměnili olejovou lázeň... pak to chvilku ještě blblo, ale od té doby nic
Já dával přední kotouče brembo vč destiček brembo a stálo mě to 7500 Kč. Servisák mi to dal za jeho nákupku a auto brzdí luxusně.
Jinak ohledně těžkosti řazení - já to měl vloni v zimě. Nešla dát 1 a 2 či zpátečka, když auto dlouho stálo. Bylo mi řečeno, že prý spojkové lamely po delší době v zimě tuhnou, ať jsem opatrný při řazení na začátku. Pro jistotu vyměnili olejovou lázeň... pak to chvilku ještě blblo, ale od té doby nic
Opel Insignia 2.0CDTI 118kw @ 185Hp - 3800rpm / 420Nm - 2700rpm
-
60 000 km.
Predtým to v zime nikdy nerobilo, ale počkám na teplo. Bol som opatrný, ale zaradiť proste musím.
Predtým to v zime nikdy nerobilo, ale počkám na teplo. Bol som opatrný, ale zaradiť proste musím.
-
Problém úplne zmizol a radenie je hladké, zrejme vážne studené počasie.