ahoj borci,
Poprosím o radu. Byl jsem nedávno u mechoša a ten mi řekl, že mám v háji výměník! Né že bych to někdy slyšel, ale nejspíš tam je Prej je komplet slitej od oleje a když jsem kouknul vzkutku je to tak. Začalo mi to sem tam kapat na zem v garáži, ale olej nijak zásadně neubývá. Tak jsem si řekl, že by bylo vhodné s tím něco dělat. Tak k tomu dotazu: dá se to repasnout, přetěsnit, komplet vyměnit? Co je třeba k výměně(jakože asi vypustit olej a vodu )? zmáknu to sám nebo radši k mechošovi a to hlavní:kolik stojí novej ? Diky za odpovědi a rady
vyměník vece 2.2 dti
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: vyměník vece 2.2 dti
Spíš bych ho nejdřív vymontoval,sehnal těsnění k bloku motoru\je jen origo GM\ a znovu namontoval.Pokud by totiš byl v háji,tak máš olej ve vodě a to se ti neděje.
-
Re: vyměník vece 2.2 dti
ja som ho už niekedy menil ale mal som dole náraznik a predne chladiče tak prístup bol perfektný, ale z chladičom to bude dosť natesno a ani som neskúšal či by to bolo aj možne, áno tesnenie sa robí len origo ale není to nejak závratne dráhe, skôr ten pristup je horši, ale možno VC bude na tom trochu lepšie ako ZA.
Aktualne A. Zafira 2,2 dti my 03 eleganc silver metal. Bolo Astra-F 1,6 kombi my 98 rubin metal