Omega B facelift - gumové koncovky ke svíčkám
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Omega B facelift - gumové koncovky ke svíčkám
Přátelé (nejen) z tohoto fóra, kdyby se vám někomu náhodou někde válel vadný nefunkční zapalovací modul typu Omega V6 2.6 3.2 (ideální) popř. i ze čtyřválu 2.2 (má kupř. i Zafira 1.8 a možná taky použitelné) a byli byste ochotni i za rozumnou úplatu postrádat z něho gumové nasazovací koncovky na svíčky, byl bych vám velmi vděčen... SZ anebo Colommbo@seznam.cz Děkuji!
W124 E320 R6 Coupé 1994
- Reklama
Re: Omega B facelift - gumové koncovky ke svíčkám
Colombo-bacha ze 4válců \1,4 1,6 1,8 2,0\jsou zcela jiné,už jsem to tu taky mnohokrát řešil-prostě na 2,6 a 3,2 nejdou použít.Vždy jsem skončil u nových zapalovacích modulů.
Děkuju moc za upřesnění, denny, na tebe je dycky spoleh... Motor mi na zahřátý volnoběh a při přidávání plynu z nízkých otáček začal semtam maličko pocukávat a zjistil jsem, že na pravé hlavě má jedna gumová koncovka asi na třech místech podélné trhliny zrovna v úrovni, v níž se vnitřní pružina napojuje na svíčku a že mi to tedy asi občas šlehlo naprázdno do hlavy... Koncovku jsem v tom místě omotal elektrikářskou plastovou izolační páskou, motor už zase šlape jak hodinky, uvidíme, jak to dlouho vydrží...
W124 E320 R6 Coupé 1994
ahoj,
řeším to stejné na Z22XE (2.2 16V). Tedy kdo máte na prodej celý modul ve stavu ok, měl bych zájem. Z nízkých otáček auto škube, jeden šlauch ke svíčce je roztrhnutý.
řeším to stejné na Z22XE (2.2 16V). Tedy kdo máte na prodej celý modul ve stavu ok, měl bych zájem. Z nízkých otáček auto škube, jeden šlauch ke svíčce je roztrhnutý.
Omega Caravan 2.2 (Z22XE) Elegance 2001
Mně ten jeden omotaný el. páskou zatím pořád drží a funguje, zkus to taky... Od kamaráda z jiného oplího klubu jsem získal do zálohy jeden zcela nepoškozený (právě z vadného modulu.)
W124 E320 R6 Coupé 1994
už jsem ho omotal, stále to cuká, možná je vadný i šlauch na jiném válci, aniž bych si toho všiml. Poohlížím se po novém modulu.
již neaktuální, vyřešil to nový modul, auto z nízkých otáček zase jede jak má. Ale zbyly mi 2 použitelné šlauchy na 4válec Z22XE, kdyby někdo potřeboval...